Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Αλλάζει… «σελίδα» ο Κασσελάκης - Τι θα γίνει σε τρεις ημέρες;

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλάζει… «σελίδα» ο Κασσελάκης – Τι θα γίνει σε τρεις ημέρες;

Σε τρεις ημέρες αλλαγές σε ΣΥΡΙΖΑ από τον Στέφανο Κασσελάκη. Σήμερα, τα φώτα είναι στραμμένα στις τοποθετήσεις των μελών στην πολιτική γραμματεία.

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την αλλαγή σελίδας στο… διαδίκτυο για τον ΣΥΡΙΖΑ, και οι αλλαγές, τις οποίες ετοιμάζει ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν αφορούν μόνο τα οργανωτικά, αλλά και τη βιτρίνα του κόμματος, δηλαδή την ιστοσελίδα.

Ο ιστότοπος syriza.gr βρίσκεται υπό κατασκευή και ο νέος διαδικτυακός ΣΥΡΙΖΑ θα βγει στον αέρα σε τρεις ημέρες. Αλλάζει λοιπόν και το σαιτ, το οποίο είχε τη δομή προ εκλογών και φαίνεται να αλλάζει τον τρόπο παρουσίασης των προγραμμάτων του κόμματος.

ΣΥΡΙΖΑ

Στην Κουμουνδούρου πάντως έχουν να ασχοληθούν με πιο καυτά θέματα. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες των οργάνων με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας η οποία διεξάγεται στη σκιά του κλεισίματος της Αυγής. Τα φώτα είναι στραμμένα στις τοποθετήσεις των μελών και κυρίως στην προσεχή συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής Σάββατο.

Εκεί επικεντρώνεται το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο κόμμα στον απόηχο και των όσων έχει διαμηνύσει το τελευταίο διάστημα ο Στέφανος Κασσελάκης για ριζικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και εν μέσω αντιδράσεων περί μαύρων ταμείων, του κλεισίματος της Αυγής και για τις αποφάσεις περί προοδευτικής συμμαχίας.

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης είχε νωρίτερα συζήτηση με εκπρόσωπο των εργαζομένων της «Αυγής» που έχουν συγκεντρωθεί έξω από την Κουμουνδούρου, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Έχεις έρθει στην Αυγή και στο Κόκκινο μόνο για συνέντευξη, δεν έχεις έρθει να συναντήσεις τους εργαζόμενους. Κλείνεις το καθημερινό φύλλο της Αυγής από απόσταση. Ελήφθη μια απόφαση ερήμην μας, είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι. Το πρώτο μήνυμα που έλαβες όταν εκλέχθηκες ήταν από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων για να μας συναντήσεις. Αντί γι’ αυτό μας ανακοινώθηκε με τον τρόπο αυτό σε έξι εργαζόμενους -που βρίσκονταν στο πόστο τους- ότι κλείνει η Αυγή», είπε ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων αρχικώς.

Sports in

Το ελληνικό τένις γράφει ιστορία στο Παρίσι (pics)

Mαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα πάρουν μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις στο Παρίσι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024