Η Σλοβενία νίκησε τη Νέα Ζηλανδία, τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στα ημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνουά. Ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς μίλησε για το επικείμενο «ματσάρισμα» των δύο ομάδων, τονίζοντας πως η Εθνική μας είναι το φαβορί, ενώ ξεκαθάρισε ότι και η ομάδα του έχει τις πιθανότητές της.

«Η Ελλάδα είναι το φαβορί, αλλά εμείς πάμε στο παιχνίδι αυτό γνωρίζοντας πως έχουμε ελπίδες για τη νίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Σέκουλιτς:

«Ήταν ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου για μας. Όμως παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι, απόλαυσα το παιχνίδι και είμαι περήφανος που προπονώ αυτά τα παιδιά. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και η αντίδρασή μας ήταν εξαιρετική. Αξίζουν μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Η νίκη μετρά, τη θέλαμε πολύ και τώρα προχωράμε στα ημιτελικά.

Ο Νίκολιτς ήταν τραυματίας, ο Λούκα δεν έχει κάποιο πρόβλημα, απλώς είναι κουρασμένος. Δίνει όμως και την καρδιά του για την ομάδα, όχι μόνο αυτός, όλη η ομάδα. Ελπίζω να μη γίνει μάχη το Σάββατο, αλλά παιχνίδι μπάσκετ (γέλια). Όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. Η Ελλάδα είναι το φαβορί, αλλά εμείς πάμε στο παιχνίδι αυτό γνωρίζοντας πως έχουμε ελπίδες για τη νίκη. Το ότι κάποιος είναι φαβορί δεν σημαίνει κάτι. Ανυπομονώ για το παιχνίδι αυτό. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που Ντόντσιτς και Γιάννης θα τεθούν αντιμέτωποι. Η Ελλάδα έχει φοβερή ομάδα, αλλά έχουμε κι εμείς πιθανότητες».