Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σπανούλης: «Ήταν ένα καλό τεστ, περιμένουμε ένα σφιχτό παιχνίδι με την Σλοβενία»

Σπανούλης: «Ήταν ένα καλό τεστ, περιμένουμε ένα σφιχτό παιχνίδι με την Σλοβενία»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τη νίκη της Ελλάδας επί της Αιγύπτου, ενώ στάθηκε και στον ημιτελικό με την Σλοβενία.

Η Ελλάδα επικράτησε της Αίγυπτου και με τη νίκη της πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά απέναντι στην Σλοβενία.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το αποψινό ματς, για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και για το παιχνίδι με την ομάδα του Αλεξάντερ Σέκουλιτς.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

Για το ματς: «Ήταν ακόμα ένα σημαντικό τεστ για εμάς για τον τρόπο που θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Δεν κάναμε καλό δεύτερο δεκάλεπτο και ήταν κάτι που μου άρεσε γιατί είδαμε πράγματα που θέλουμε να διορθώσουμε. Για 3 δεκάλεπτα όμως παίξαμε καλά».

Για την απουσία του Γιάννη: «Είναι δύσκολο να βρεις χημεία σε μια ομάδα με 4 προπονήσεις. Πολλοί νομίζουν πως έχουμε κάνει 9 προπονήσεις αλλά έχουμε μόλις 4. Είναι δύσκολο αλλά έχουμε μια ταυτότητα αποκτήσει. Τον Γιάννη τον ξεκουράσαμε και θα είναι κανονικά με την Σλοβενία»

Για την εμφάνιση της ομάδας: «Οι παίκτες έχουν καταλάβει τους ρόλους τους. Δεν χρειάζεται να παίζουμε πάντα καλά. Κι εμείς όταν παίρναμε τα μετάλλια δεν παίζαμε σε όλα καλά, αλλά στα μεγάλα ματς».

Για το ματς με την Σλοβενία: «Προσμένουμε ένα σφιχτό παιχνίδι. Όλα ξεκινούν από τον Ντόντσιτς και υπάρχει και ο Νίμπο αλλά και ο Πρέπελιτς που σκοράρει. Έχουν και ρολίστες που δίνουν τα πάντα».

Για τον κόσμο: «Παίζουμε όλοι μαζί για το καλό της πατρίδας μας. Βλέπω πολλά παιδιά και αυτό δεν είναι κάτι αθλητικό, αλλά κάτι γενικό. Έρχονται να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους».

Για τους πρώην παίκτες της Εθνικής που δίνουν το «παρών» στο γήπεδο: «Είναι σημαντικό να έχουμε αυτούς τους θρύλους του παγκόσμιου μπάσκετ δίπλα μας. Είμαστε όλοι μαζί για να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Sports in

Σέκουλιτς: «Η Ελλάδα έχει φοβερή ομάδα»

Την Ελλάδα ως φαβορί έχρισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Αλεξάντερ Σέκουλιτς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024