Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αντιμετωπίσει την Αίγυπτο η Εθνική Ελλάδος για τον δεύτερο αγώνα της στο Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ.

Ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε να ξεκουράσει τον σούπερ σταρ του NBA ενόψει των πιο δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν και της διαφαινόμενης κόντρας με τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς στον ημιτελικό του τουρνουά, με στόχο το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Για να γίνει αυτό πρέπει η «γαλανόλευκη» να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στην Αίγυπτο ή να ηττηθεί με διαφορά έως και 19 πόντων. O Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία είχε 32 πόντους με 10/10 δίποντα, 1/1 τρίποντο και 9/13 βολές.

Sold out το ΣΕΦ

«Η «αυλαία» της Α’ φάσης του Προολυμπιακού Τουρνουά θα «πέσει» απόψε το βράδυ (4/7, 21.00) στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», με τους Έλληνες φιλάθλους να δείχνουν άλλη μία φορά την μεγάλη αγάπη τους για την Εθνική ομάδα!

Λίγες ώρες μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της «γαλανόλευκης» στη διοργάνωση, σήμερα, σημειώθηκε νέο sold out για το παιχνίδι με την Αίγυπτο αυτή τη φορά, στο οποίο οι φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό “παρών” και παράλληλα ώθηση στην Εθνική Oμάδα να φτάσει στη νίκη ενόψει των ημιτελικών που θα διεξαχθούν το Σάββατο (6/7).

Σας ενημερώνουμε ότι οι θύρες του Σταδίου «Ειρήνης και Φιλίας» θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος των ΑμεΑ φιλάθλων γίνεται από την θύρα 8.

Προτείνουμε στους φιλάθλους να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την δική τους διευκόλυνση. Υπάρχει διευρυμένο ωράριο ως τις 00.30 και αύξηση του αριθμού δρομολογίων.

*Η Ticketmaster είναι ο αποκλειστικός χορηγός στη διάθεση εισιτηρίων των Εθνικών Ομάδων και της ΕΟΚ».