Η Γαλλία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Πορτογαλία για τα προημιτελικά του Euro 2024, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να μιλάει για το ματς.

Ο επιθετικός των «τρικολόρ» αναφέρθηκε στον θαυμασμό του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και στην εξαιρετική παρουσία που έχει ο Πέπε.

«Όλοι ξέρουν το θαυμασμό που έχω για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν θα υπάρξει άλλος σαν αυτόν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Κιλιάν Εμπαπέ:

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είναι τιμή, όλοι ξέρουν το θαυμασμό που έχω για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είμαστε πάντα σε επαφή. Θα παραμείνει θρύλος του αθλήματος αλλά ελπίζουμε να κερδίσουμε εμείς την Παρασκευή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μοναδικός, δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος παίκτης όπως αυτός.

Αν θα είμαι εγώ ο διάδοχος του Ρονάλντο στην Ρεάλ; Θέλω να γράψω τη δική μου ιστορία. Έχω τη δυνατότητα να αρχίσω το όνειρό μου παίζοντας για την Ρεάλ και ελπίζω να γράψω την ιστορία της Ρεάλ αλλά η δική του ιστορία στην Μαδρίτη είναι μοναδική.

Έχω μεγάλο θαυμασμό για εκείνον αλλά την Παρασκευή ελπίζω να μην είναι τόσο χαρούμενος επειδή θέλουμε να φτάσουμε στον ημιτελικό».

Για τον Πέπε: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις εναντίον του, σέβομαι αυτά που έχει κάνει στην καριέρα του στην Ρεάλ. Το να είναι βασικός στην εθνική ομάδα της χώρας του σε αυτή την ηλικία, είναι κάτι το εκπληκτικό. Είναι τιμή για μένα να παίζω απέναντι σε τέτοιους παίκτες».