Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Ντεμιράλ για τη χειρονομία κόντρα στην Αυστρία

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Ντεμιράλ για τη χειρονομία κόντρα στην Αυστρία

Πολύ ακριβά θα πληρώσει ο Ντεμιράλ τη χειρονομία του στο ματς με την Αυστρία.

«Βαρύς» έπεσε ο… πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA προς τον κεντρικό αμυντικό της Τουρκίας, Μερίχ Ντεμιράλ, για τη χειρονομία που έκανε δείχνοντας με τα χέρια του το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» μετά τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αυστρία.

Χάνει τον προημιτελικό κόντρα στην Ολλανδία, μετά την «καμπάνα» από την UEFA.

Το πειθαρχικό όργανο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας επέβαλλε ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών στον Τούρκο στόπερ, ο οποίος δεν θα είναι διαθέσιμος στον σαββατιάτικο (6/7) προημιτελικό της ομάδας του Βιτσέντσο Μοντέλα με την Ολλανδία, ενώ εάν η Τουρκία προκριθεί δεν θα αγωνιστεί ούτε στον ημιτελικό. Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA έκρινε ότι η πράξη αυτή εμπεριέχει «…πολιτικό χαρακτήρα και παραπέμπει σε ακραίες συμπεριφορές» με τη γερμανική Bild να αποκαλύπτει πως η ποινή που δέχθηκε ο Ντεμιράλ (και για την οποία είναι ήδη ενήμερη η τουρκική ομοσπονδία) ήταν δύο αγωνιστικές αποκλεισμού.

Πρόστιμο στον Τζουντ Μπέλινγχαμ

Στον αντίποδα η Πειθαρχική επέβαλλε μόνο χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Τζουντ Μπέλινγχαμ για τη χειρονομία του αμέσως μετά το γκολ της ισοφάρισης της Αγγλίας στο ματς με τη Σλοβακία. Μετά την έρευνα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ο 21χρονος δέχθηκε τελικά χρηματικό πρόστιμο ύψους 10 χιλιάδων ευρώ και απέφυγε μια πιο σοβαρή τιμωρία που θα έθετε σε κίνδυνο την παρουσία τους στους «8» της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αγγλία στα προημιτελικά του Euro 2024 θα αντιμετωπίσει την Ελβετία, που έκανε την έκπληξη στη φάση των «16» και απέκλεισε την Ιταλία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου στην Μαρκούρ Σπιέλ-Αρένα του Ντίσεντολφ και θα αρχίσει στις 19:00. Ο προπονητής των «τριών λιονταριών» Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ποντάρει πολλά στον Τζουντ Μπέλινγκχαμ ενόψει της αναμέτρησης με την επικίνδυνη Ελβετία, με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι κομβικός για το παιχνίδι της Αγγλίας.

Sports in

Σέκουλιτς: «Η Ελλάδα έχει φοβερή ομάδα»

Την Ελλάδα ως φαβορί έχρισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Αλεξάντερ Σέκουλιτς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024