Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η πίεση του Άρη για τον Σίλβα και η Χετάφε

Η πίεση του Άρη για τον Σίλβα και η Χετάφε

Οι κιτρινόμαυροι προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή του 30χρονου μπακ, ενώ στις προθέσεις της ομάδας του, είναι να λύσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

O Γιόναθαν Σίλβα αποτελεί τον πρώτο στόχο του Άρη για την κάλυψη του αριστερού άκρου της αμυντικής του γραμμής. Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον 30χρονο Αργεντινό μπακ, προκειμένου να αποσπάσουν τη θετική απάντηση στην πρόταση που του κατέθεσαν.

Στη συγκεκριμένη προσπάθεια έχουν σύμμαχο και τη Χετάφε, την ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, που θέλει να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ισπανικά ΜΜΕ, μάλιστα, οι άνθρωποι της θα επιχειρήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα να λύσουν τη συνεργασία με τον Σίλβα.

Το ενδιαφέρον από την πατρίδα του

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από την πρόταση του Άρη, για τον Αργεντινό αμυντικό υπάρχει ενδιαφέρον και από την πατρίδα του και συγκεκριμένα από την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, την Εστουδιάντες.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κιτρινόμαυροι περιμένουν τις εξελίξεις με τον Σίλβα, ενώ παράλληλα εξετάζουν και ακόμα δυο περιπτώσεις αριστερών μπακ.

Sports in

Το ελληνικό τένις γράφει ιστορία στο Παρίσι (pics)

Mαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα πάρουν μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις στο Παρίσι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024