Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία (pics, vids)

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία (pics, vids)

Έφτασε πριν από λίγη ώρα στην Ελλάδα ο Ντάνι Γκαρθία, για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό – Πηγαίνει για ιατρικές εξετάσεις και λογικά μέσα στη μέρα η επίσημη ανακοίνωσή του

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ντάνι Γκαρθία, καθώς ο Ισπανός μέσος έφτασε πριν από λίγο στην Αθήνα για να επισημοποιήσει τη συμφωνία με τους Πειραιώτες. Πηγαίνει κατευθείαν για ιατρικές εξετάσεις και λογικά το απόγευμα προς το βράδυ θα ανακοινωθεί η απόκτηση του και επίσημα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, από τη στιγμή που ο Βιθέντε Ιμπόρα αποφάσισε να αποχωρήσει για να επιστρέψει στην Ισπανία και τη Λεβάντε, έστρεψε το… βλέμμα του στον Γκαρθία που γνωρίζει καλά, προκειμένου να αντικαταστήσει τον 36χρονο.

Άλλωστε ο Βάσκος τεχνικός έχει συνεργαστεί μαζί του στην Ειμπάρ την τριετία 2015-18, με τον Ισπανό χαφ να έχει 105 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο σε επίπεδο La Liga μετράει πάνω από 300 συμμετοχές στην καριέρα του (συγκεκριμένα, έχει 303, τρία τέρματα και εννέα ασίστ) και η εμπειρία του και η ποιότητά του θα βοηθήσουν την πειραϊκή ομάδα.

Δείτε πλάνα από την άφιξή του:

Sports in

Το ελληνικό τένις γράφει ιστορία στο Παρίσι (pics)

Mαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα πάρουν μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις στο Παρίσι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024