Την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού συνεχίζει ο Ράφαελ Ναδάλ, με τον θρυλικό Ισπανό τενίστα μάλιστα να κάνει προπονήσεις στην Χαλκιδική!

Ο Ίβηρας τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη χώρα μας και προπονείται στο Rafa Nadal Tennis Center.

Είναι το αθλητικό κέντρο που άνοιξε ο Ισπανός τενίστας το 2021 στη Σάνη της Χαλκιδικής, με τον Ράφαελ Ναδάλ να μεγαλώνει συνεχώς το δίκτυο των ακαδημιών του. Ο 38χρονος, που έχει γράψει ιστορία στο παγκόσμιο τένις, το καλοκαίρι του 2023 είχε επισκεφτεί και πάλι τη Σάνη της Χαλκιδικής και είχε διδάξει τένις σε μικρά παιδιά.

Φέτος, στο πλαίσιο των καλοκαιριών διακοπών του, ήρθε ξανά στην Ελλάδα και προπονείται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Rafa Nadal Tennis Center. Ο κάτοχος 22 Grand Slams δεν αγωνίζεται στο Γουίμπλεντον, που πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς προτίμησε να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το άθλημα του τένις μάλιστα θα πραγματοποιηθεί εκεί που γίνεται κάθε χρόνο το Ρολάν Γκαρός. Ένα Grand Slam που έχει κατακτήσει 14 φορές.

Δείτε βίντεο από την προπόνηση του Ναδάλ στην Χαλκιδική:

Ο Ράφαελ Ναδάλ εκτός από το μονό θα αγωνιστεί και στο διπλό, έχοντας ως παρτενέρ του τον Κάρλος Αλκαράθ, με τους δύο Ισπανούς να είναι το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.