Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
live
Γάζα: «Πουθενά και κανείς δεν είναι ασφαλής» - Επτά νεκροί στη Χαν Γιουνίς, μαίνονται οι ισραηλινές επιθέσεις

Γάζα: «Πουθενά και κανείς δεν είναι ασφαλής» – Επτά νεκροί στη Χαν Γιουνίς, μαίνονται οι ισραηλινές επιθέσεις

Δείτε live τις εξελίξεις στο in - Απελπιστική η κατάσταση στη Γάζα - Η Χαμάς δήλωσε ότι ο ηγέτης της Ισμαήλ Χανίγια έχει έρθει σε επαφή με τους διαμεσολαβητές για τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός

Επτά Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε ισραηλινό χτύπημα σε πενταώροφο κτίριο κοντά στο νοσοκομείο Νάσερ στη Χαν Γιουνίς, λίγες ημέρες αφότου το Ισραήλ διέταξε περίπου 250.000 ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα ανατολικά τμήματα της κατεστραμμένης από τον πόλεμο πόλης στη νότια Λωρίδα της Γάζας.

Ο Αντρέα Ντε Ντομένικο, επικεφαλής του Γραφείου Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, δήλωσε: «Κανείς και πουθενά δεν είναι ασφαλής στη Γάζα, η οποία έχει μετατραπεί σε ένα μέρος όπου οι άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν ασφαλές καταφύγιο και δεν μπορούν να φύγουν από την πρώτη γραμμή».

Το Ισραήλ αξιολογεί τις παρατηρήσεις της Χαμάς και «θα μεταφέρει την απάντησή του» στους διαμεσολαβητές, ανέφερε η ισραηλινή υπηρεσία κατασκοπείας Μοσάντ σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Δείτε live

Όλες οι εξελίξεις στο in

10:28 Λιβανέζικο ρεπορτάζ: Η τελευταία πρόταση για τη συμφωνία για τους ομήρους περιλαμβάνει «σαφή διατύπωση» για την κατάπαυση του πυρός, σχέδιο για τη Ράφα

Η τελευταία μορφή της πρότασης για μια πιθανή συμφωνία για τους ομήρους και την κατάπαυση του πυρός περιλαμβάνει «σαφή διατύπωση που δεν επιτρέπει ερμηνείες», αναφέρει η εφημερίδα Al-Akhbar που συνδέεται με τη Χεζμπολάχ.

Το λιβανέζικο μέσο αναφέρει ότι το σχέδιο περιλαμβάνει προτάσεις που προετοιμάστηκαν από τον επικεφαλής της CIA, Γουίλιαμ Μπερνς, σε συντονισμό με το Κατάρ, την Αίγυπτο και την Τουρκία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πιθανή συμφωνία περιλαμβάνει μια σαφή δήλωση ότι θα υπάρξει μια «βιώσιμη ηρεμία» κατά τη διάρκεια της περιόδου των διαπραγματεύσεων μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου σταδίου της συμφωνίας.

Επιπλέον, το σχέδιο φέρεται να αναφέρει ότι το Ισραήλ θα αποσύρει τα στρατεύματά του από την περιοχή του περάσματος της Ράφα σε συμφωνία με την Αίγυπτο, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει συνεννόηση σχετικά με τη διαχείριση του συνοριακού σημείου, αλλά χωρίς να χρειαστεί να αποσυρθεί πλήρως από τον βασικό Διάδρομο της Φιλαδέλφειας.

Το Ισραήλ δήλωσε χθες ότι έλαβε την απάντηση της Χαμάς στο τελευταίο περίγραμμα της συμφωνίας για εκεχειρία και τους ομήρους και ότι θα αξιολογήσει το έγγραφο πριν απαντήσει.

Αργότερα η Χαμάς επιβεβαίωσε ότι είχε υποβάλει τα τελευταία αιτήματά της, εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «επιθυμεί διακαώς να καταλήξει σε συμφωνία για να σταματήσει ο πόλεμος και η επικοινωνία μας με τους διαμεσολαβητές συνεχίζεται».

10:19 Οι οικογένειες των ομήρων δημοσιεύουν σε κορυφαίες ισραηλινές εφημερίδες διαφημίσεις για το βιβλίο για τον Νετανιάχου με τίτλο «Ο κ. Εγκατάλειψη»

Οι οικογένειες των ομήρων τοποθέτησαν διαφημίσεις για ένα βιβλίο για τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, το οποίο σκοπεύουν να εκδώσουν σύντομα σε ισραηλινές εφημερίδες το πρωί της Πέμπτης, συμπεριλαμβανομένων των εφημερίδων Haaretz, Yediot Ahronoth και Israel Hayom.

Το βιβλίο, με τίτλο «Ο κ. Εγκατάλειψη – Η κληρονομιά του λιποτάκτη των ομήρων», γράφτηκε από την οργάνωση Choosing Life, στα μέλη της οποίας περιλαμβάνονται μέλη οικογενειών ομήρων.

«Αναγνωρίσαμε ότι η αδυναμία του Νετανιάχου είναι η κληρονομιά του», δήλωσε πηγή που συμμετείχε στη διαφήμιση του βιβλίου, η οποία χρηματοδοτήθηκε από δωρεές.

10:10 «Σχετικά με τις συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός, οι Παλαιστίνιοι δεν θέλουν να τρέφουν ελπίδες»

Η Χιντ Χουντάρι του Al Jazeera μεταδίδει από την Ντέιρ ελ-Μπάλαχ στη Γάζα:

«Μιλήσαμε με εκτοπισμένους Παλαιστίνιους στο νοσοκομείο Αλ Άκσα για τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός και τις διαπραγματεύσεις.

Οι Παλαιστίνιοι αισθάνονται απελπισμένοι. Δεν αισθάνονται ότι αυτή η συμφωνία θα πετύχει, επειδή έχουν ακούσει τα ίδια ακριβώς νέα πολλές φορές. Το μόνο που θέλουν να ακούσουν είναι ειδήσεις για μια επιτυχημένη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός.

Άλλοι Παλαιστίνιοι νοιάζονται πολύ για την επιστροφή στα βόρεια τμήματα της Λωρίδας της Γάζας και στην πόλη της Γάζας. Το μόνο που θέλουν είναι να επιστρέψουν στα σπίτια τους, στους αγαπημένους τους. Υπήρχαν πολλές οικογένειες που χωρίστηκαν. Υπάρχουν πολλές άλλες οικογένειες που τους λείπουν τα μέλη των οικογενειών τους. Χιλιάδες Παλαιστίνιοι συνεχίζουν να εκτοπίζονται για άλλη μια φορά μετά τις αεροπορικές επιδρομές σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας.

Οι Παλαιστίνιοι είναι εξαντλημένοι και απογοητευμένοι. Το μόνο που θέλουν είναι να πετύχει αυτή η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, αλλά δεν θέλουν να έχουν μεγάλες ελπίδες γιατί οι ελπίδες τους δεν ήταν όπως τις ήθελαν κάθε φορά που γινόταν διαπραγμάτευση για κατάπαυση του πυρός».

10:00 Τέσσερις διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης συνελήφθησαν επειδή ανέβηκαν στην οροφή του κοινοβουλίου της Αυστραλίας

Τέσσερις διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης συνελήφθησαν επειδή ανέβηκαν στην οροφή του Κοινοβουλίου της Αυστραλίας την Πέμπτη, σε μια παραβίαση της ασφάλειας που καταδικάστηκε από τους βουλευτές, την ίδια ημέρα που ένας γερουσιαστής του κυβερνώντος κόμματος παραιτήθηκε λόγω της στάσης της κυβέρνησης για την Παλαιστίνη.

Οι διαδηλωτές στάθηκαν στην οροφή του κτιρίου στην Καμπέρα για περίπου μία ώρα, ξεδιπλώνοντας μαύρα πανό, μεταξύ των οποίων και ένα που έγραφε: «Από το ποτάμι μέχρι τη θάλασσα, η Παλαιστίνη θα είναι ελεύθερη» (βλέπε ανάρτηση στις 08:20).

Πηγή φωτογραφίας: REUTERS/Tracey Nearmy

09:57 Ισραηλινός αξιωματούχος: Η Χαμάς δεν επιμένει σε πλήρη κατάπαυση του πυρός στην πρώτη φάση της συμφωνίας

Σύμφωνα με τη Haaretz που επικαλείται ισραηλινή πηγή, «η Χαμάς δεν επιμένει σε πλήρη κατάπαυση του πυρός σε πρώτη φάση, οπότε το περίγραμμα θα μπορούσε να επιτρέψει μια ανθρωπιστική συμφωνία και να οδηγήσει στην απελευθέρωση των στρατιωτών, των γυναικών, των ηλικιωμένων και των ασθενών. Εάν η Χαμάς παραβιάσει τους όρους, το Ισραήλ θα μπορεί να επιστρέψει και να πολεμήσει».

09:51 Επιδρομές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη

Οι ισραηλινές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιδρομές σε:

  • Χεβρώνα
  • Σεβάστεια, βόρεια της Ναμπλούς
  • Αλ-Μουγκαγίρ, βορειοανατολικά της Ραμάλας
  • Καλκίλια, όπου συνελήφθησαν δύο Παλαιστίνιοι
  • Στον καταυλισμό Αλ-Τζαλαζούν, βόρεια της Ραμάλας
  • Τουλκαρέμ, όπου συνελήφθησαν δύο Παλαιστίνιοι
  • Ναμπλούς, όπου έγιναν ένοπλες συγκρούσεις κατά τη διάρκεια ισραηλινής επιδρομής στην Παλιά Πόλη
  • Ο ισραηλινός στρατός κατεδάφισε επίσης το σπίτι ενός δολοφονημένου Παλαιστίνιου στο χωριό Μπέιτ Ταμάρ στα ανατολικά της Βηθλεέμ. Στις Χάλετ αλ-Νταμπάα και Μασάφερ Γιάτα, νότια της Χεβρώνας, Ισραηλινοί έποικοι έβαλαν φωτιά σε εκτάσεις αγροτών

Η βία στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη έχει αυξηθεί σε πρωτοφανή επίπεδα από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα, με τις επιδρομές και τις μαζικές συλλήψεις να γίνονται σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Ομάδες παρακολούθησης κρατουμένων λένε ότι περισσότεροι από 9.500 Παλαιστίνιοι έχουν συλληφθεί από τις 7 Οκτωβρίου.

Ο ΟΗΕ εκτιμά ότι τουλάχιστον 513 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στα κατεχόμενα εδάφη από την έναρξη της σύγκρουσης.

09:41 Σύμβουλος του Μπάιντεν συναντήθηκε με Γάλλους αξιωματούχους και συζήτησε την αποκατάσταση της ηρεμίας στη Μέση Ανατολή

Ο Άμος Χόχσταϊν, υψηλόβαθμος σύμβουλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν, συναντήθηκε χθες με Γάλλους αξιωματούχους και συζήτησε την αποκατάσταση της ηρεμίας στη Μέση Ανατολή, δήλωσε ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

«Η Γαλλία και οι ΗΠΑ έχουν κοινό στόχο για την επίλυση της υφιστάμενης διαμάχης κατά μήκος της Γαλάζιας Γραμμής με διπλωματικά μέσα, επιτρέποντας την επιστροφή Ισραηλινών και Λιβανέζων αμάχων στα σπίτια τους, με μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις ασφάλειας», δήλωσε ο αξιωματούχος, αναφερόμενος στη γραμμή οριοθέτησης των συνόρων μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου.

09:32 Η Ερυθρά Ημισέληνος ανέσυρε τις σορούς δύο παιδιών που σκοτώθηκαν σε επίθεση στην πόλη της Γάζας

Η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος (PRCS) αναφέρει ότι τα πληρώματα των ασθενοφόρων της ανέσυραν τις σορούς δύο παιδιών που σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επίθεση στην οδό Γιάφα στην πόλη της Γάζας χθες το βράδυ, καθώς και οκτώ τραυματίες.

Η PRCS μοιράστηκε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει μερικούς από τους τραυματίες να μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

09:22 Μητέρα ομήρου απαιτεί ο Νετανιάχου να μην τορπιλίσει τη συμφωνία για κατάπαυση πυρός και ανταλλαγή αιχμαλώτων

Η μητέρα Ισραηλινού ομήρου κάλεσε τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να μη σταθεί εμπόδιο σε μια συμφωνία που θα εξασφαλίσει την επιστροφή όσων εξακολουθούν να κρατούνται στη Γάζα.

«Απαιτώ από τον πρωθυπουργό να μην το τορπιλίσει αυτό», δήλωσε η Σιμόνα Στάινμπρετσερ στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Kan του Ισραήλ, προσθέτοντας ότι φοβάται ότι οι όμηροι «θα δολοφονηθούν στην αιχμαλωσία».

«Πολλές φορές υπήρξε η αίσθηση ότι σύντομα θα υπάρξει συμφωνία και κάθε φορά κάποιος την τορπιλίζει», δήλωσε η Στάινμπρετσερ.

Η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών Μοσάντ δήλωσε την Τετάρτη ότι μελετά την απάντηση της Χαμάς σε μια πρόταση που θα περιλάμβανε μια συμφωνία απελευθέρωσης αιχμαλώτων, καθώς αυξάνεται προσωρινά η ελπίδα για αναζωογόνηση των συνομιλιών και ότι θα μπορούσε να συμφωνηθεί κατάπαυση του πυρός.

09:13 Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές στο Ισραήλ αποκλείουν αυτοκινητόδρομους ζητώντας εκλογές

Διαδηλωτές που ζητούν εκλογές απέκλεισαν δύο μεγάλους αυτοκινητόδρομους στο Ισραήλ, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Οι διαδηλωτές απέκλεισαν την Εθνική Οδό Αγιαλόν στο Τελ Αβίβ κατά τη διάρκεια της ώρας αιχμής. Μια δεύτερη ομάδα εμπόδισε τη ροή της κυκλοφορίας στον Αυτοκινητόδρομο 4 κοντά στην Even Yehuda.

Οι διαδηλωτές καλούν σε εθνική απεργία για να πιέσουν την κυβέρνηση να προκηρύξει εκλογές.

«Το Ισραήλ χρειάζεται μια υπεύθυνη και λογική κυβέρνηση που θα εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για το κράτος του Ισραήλ. Πρέπει να σταματήσουμε την εγκατάλειψη», λένε οι διαδηλωτές.

Δείτε βίντεο:

09:08 Ομάδες διάσωσης ανασύρουν νεκρούς και τραυματίες μετά από ισραηλινό χτύπημα σε κτίριο στη συνοικία αλ-Νταράτζ στην πόλη της Γάζας

Οι επιθέσεις των IDF σε ολόκληρη τη Λωρίδα της Γάζας συνεχίζονται.

Δείτε βίντεο από τις επιχειρήσεις διάσωσης μετά από ισραηλινό χτύπημα σε κτίριο στη συνοικία αλ-Νταράτζ στην πόλη της Γάζας.

Προσοχή, σκληρές εικόνες:

08:59 Ηνωμένα Έθνη: 14 παιδιά ανάμεσα στους 77 νεκρούς από ισραηλινά αεροπορικά χτυπήματα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη από τον Οκτώβριο

Από τον Οκτώβριο, το Ισραήλ έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 28 αεροπορικές επιδρομές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, από τις οποίες έχουν σκοτωθεί 77 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων 14 παιδιά, αναφέρει το Γραφείο Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ (UNOCHA).

Η τελευταία έκθεση του ΟΗΕ για τις συνθήκες διαβίωσης των Παλαιστινίων στα κατεχόμενα εδάφη σημειώνει επίσης ότι τουλάχιστον 200 σπίτια υπέστησαν ζημιές κατά τη διάρκεια πρόσφατης ισραηλινής στρατιωτικής επιδρομής στον προσφυγικό καταυλισμό Νουρ Σαμς στην πόλη Τουλκαρέμ της Δυτικής Όχθης.

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή κατά τη διάρκεια της εισβολής στη Νουρ Σαμς, κατά την οποία οι Ισραηλινοί στρατιώτες χρησιμοποίησαν επίσης τεθωρακισμένες μπουλντόζες και εκρηκτικά για να καταστρέψουν επτά κτίρια κατοικιών, που άφησαν άστεγους 47 ανθρώπους σε 11 οικογένειες, μεταξύ των οποίων 19 παιδιά.

Οι στρατιώτες προκάλεσαν επίσης ζημιές στον κεντρικό δρόμο που συνδέει την Τουλκαρέμ με τη Ναμπλούς, γεγονός που επηρέασε την παροχή νερού και διέκοψε την παροχή ρεύματος και υπηρεσιών διαδικτύου στον προσφυγικό καταυλισμό.

08:48 Η ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού για τον νέο θάνατο στρατιώτη

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ένας στρατιώτης σκοτώθηκε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια μάχης στη βόρεια Γάζα.

Ο 21χρονος διοικητής διμοιρίας του 435ου Τάγματος πεζικού, Ρόι Μίλερ σκοτώθηκε σε μάχες, ενώ ένας λοχαγός και ένας αξιωματικός μάχης τραυματίστηκαν σοβαρά στο ίδιο περιστατικό και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο Ρόι Μίλερ.

Ο θάνατος αυτός ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της χερσαίας επίθεσης του Ισραήλ εναντίον της Χαμάς στη Γάζα σε 324, σύμφωνα με τον απολογισμό των ισραηλινών μέσων ενημέρωσης.

08:39 Οι IDF λένε ότι χτύπησαν πολλές τοποθεσίες της Χεζμπολάχ κατά τη διάρκεια της νύχτας

Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της νύχτας αεροπορικές επιδρομές εναντίον στόχων της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο, συμπεριλαμβανομένης μιας στρατιωτικής δομής στην Τσιχίν και «τρομοκρατικών υποδομών» στην Μπλατ.

Επιπλέον, οι IDF χρησιμοποίησαν πυρά πυροβολικού για να εξουδετερώσουν «απειλές» στη Σεμπάα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Χ:

08:29 Μια σύντομη σύνοψη των τελευταίων εξελίξεων

  • Ένοπλοι ισραηλινοί έποικοι κατέστρεψαν ένα πυροσβεστικό όχημα αφού προκάλεσαν πυρκαγιές που κατέκαψαν τεράστιες εκτάσεις παλαιστινιακής γεωργικής γης και οπωροφόρων δέντρων νότια της Χεβρώνας στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, αναφέρει το Wafa
  • Ο ισραηλινός στρατός συνέλαβε δύο Παλαιστίνιους μετά την έφοδο στις πόλεις Καλκίλια και Χεβρώνα, καθώς και στον προσφυγικό καταυλισμό Τζάλαζοουν, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
  • Διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης ξεδίπλωσαν πανό στην οροφή του κοινοβουλίου της Αυστραλίας στην Καμπέρα, μεταξύ των οποίων και ένα που έγραφε: «Από το ποτάμι ως τη θάλασσα, η Παλαιστίνη θα είναι ελεύθερη»
  • Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ένας 21χρονος στρατιώτης σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μάχης στη βόρεια Γάζα, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά στο ίδιο περιστατικό

08:20 Διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης σκαρφάλωσαν στην οροφή του Κοινοβουλίου της Αυστραλίας

Διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης ανέβηκαν την Πέμπτη στην οροφή του κοινοβουλίου της Αυστραλίας στην Καμπέρα και ξεδίπλωσαν πανό, ένα από τα οποία έγραφε «Η Παλαιστίνη θα είναι ελεύθερη» και κατηγόρησαν το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου, όπως έδειξαν τηλεοπτικά πλάνα.

Τα πλάνα έδειχναν τέσσερα άτομα ντυμένα με σκούρα ρούχα στην οροφή του κτιρίου, να ξεδιπλώνουν μαύρα πανό, μεταξύ των οποίων ένα που έγραφε «Από το ποτάμι μέχρι τη θάλασσα, η Παλαιστίνη θα είναι ελεύθερη», ένα συνηθισμένο σύνθημα των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης.

Δείτε βίντεο:

Ένας από τους διαδηλωτές άρχισε μια ομιλία χρησιμοποιώντας ντουντούκα, κατηγορώντας την ισραηλινή κυβέρνηση για εγκλήματα πολέμου, κατηγορία που η ίδια απορρίπτει.

«Δεν θα ξεχάσουμε, δεν θα συγχωρήσουμε και θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε», είπε ο διαδηλωτής.

Μερικοί αστυνομικοί και μέλη της ασφάλειας συμβούλευαν τον κόσμο να μην περπατήσει ακριβώς κάτω από τη διαμαρτυρία στην κύρια είσοδο του κτιρίου, αλλά δεν φάνηκε να γίνεται άμεση προσπάθεια απομάκρυνσης των διαδηλωτών, δήλωσε μάρτυρας στο Reuters.

«Πρόκειται για σοβαρή παραβίαση της ασφάλειας του Κοινοβουλίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης για θέματα Εσωτερικών Υποθέσεων, Τζέιμς Πάτερσον σε ανάρτησή του στο X.

«Το κτίριο τροποποιήθηκε με μεγάλο κόστος για να αποτρέψει εισβολές όπως αυτή. Απαιτείται έρευνα», τόνισε.

08:10 «Πουθενά και κανείς δεν είναι ασφαλής» στη Γάζα – Επτά νεκροί στη Χαν Γιουνίς, μαίνονται οι επιθέσεις των IDF

Καλημέρα σας, μαζί θα παρακολουθήσουμε και σήμερα τις εξελίξεις σε Γάζα, Ισραήλ, Δυτική Όχθη και την ευρύτερη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε για όσα προηγήθηκαν εδώ

Sports in

Ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά κλείνει στο ΝΒΑ

O Πι Τζέι Ντοζίερ ακούστηκε για τον Ολυμπιακό τις προηγούμενες μέρες, όμως όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στο ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024