Σοκαριστικό βίντεο από κινητό τηλέφωνο κατέγραψε τη στιγμή που ένας ιδιοκτήτης Mercedes χαστούκισε ένα αυτιστικό αγόρι, επειδή άγγιξε το καπό του αυτοκινήτου του, σε δρόμο της Καλιφόρνια.

Ο Alfredo Morales, 10 ετών, διέσχιζε μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή του το δρόμο και κατευθύνονταν προς τη στάση του λεωφορείου για την καθημερινή τους διαδρομή για φαγητό.

Τότε ο μικρός Alfredo άπλωσε το χέρι του και άγγιξε το έμβλημα της Mercedes-Benz στο μπροστινό μέρος του πολυτελούς σεντάν, όταν αυτό ήταν σταματημένο με κόκκινο φανάρι στη διασταύρωση, σύμφωνα με το KTLA.

Η κίνηση αυτή του παιδιού εξόργισε τον οδηγό, ο οποίος έκανε αμέσως αναστροφή προκειμένου να ζητήσει το λόγο από τα δύο παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

«Συγγνώμη, είναι αυτιστικός», λέει η αδελφή στα ισπανικά στο βίντεο. «Έχει ειδικές ανάγκες».

Η μεγαλύτερη αδελφή του Morales προσπάθησε να σταθεί ανάμεσα στον αδελφό της και τον άνδρα.

Η προσπάθεια της μεγαλύτερης αδελφής να δημιουργήσει ένα οδόφραγμα δεν απέδωσε, καθώς ο οδηγός χαστούκισε το αγόρι στο πρόσωπο πριν επιστρέψει στο αυτοκίνητό του.

Οι γονείς του Alfredo δήλωσαν στο πρακτορείο ότι ήταν θυμωμένοι για το περιστατικό και εξήγησαν ότι λόγω του αυτισμού του γιου τους, συχνά εξερευνά το περιβάλλον γύρω του μέσω της αφής.

Ο πατέρας του Alfredo, Miguel Morales, αναζητά απαντήσεις και επιδιώκει δικαιοσύνη για τον γιο του.