Σε τραγωδία μετατράπηκε ένα οικογενειακό γλέντι στην Πάφο, όταν έπεσε νεκρός ένας 43χρονος άνδρας από τα πυρά του αδελφού της γυναίκας του.

Όπως αναφέρει το reporter.com.cy, γύρω στις 10:40 χθες βράδυ η Αστυνομία έλαβε κλήση για πυροβολισμούς σε σπίτι στην Πέγεια της επαρχίας Πάφου.

Ύστερα από αντιπαράθεση, ο 50χρονος πυροβόλησε θανάσιμα με καραμπίνα τον σύζυγο της αδελφής του

Οι αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντός της οικίας που είχε αναφερθεί στην κλήση εντόπισαν νεκρό τον 43χρονο.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, το θύμα βρισκόταν σε συνεστίαση στην εν λόγω οικία, όταν σε κάποια στιγμή υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ δύο ανδρών. Τότε ο ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον σύζυγο της αδελφής του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Η σύλληψη του δράστη

Ο 50χρονος ακολούθως εγκατέλειψε το σπίτι όπου γινόταν νωρίτερα το γλέντι, ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τραύματα τριβής στα πόδια και διάφορες εκχυμώσεις.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο άνδρας συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε προφορική του ανάκριση, ο 50χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του.

Την υπόθεση που αφορά δολοφονία εκ προμελέτης με θύμα τον 43χρονο από την Πέγεια διερευνά η Αστυνομία Πάφου.