Το «Καλοκαίρι» της Νατάσας Θεοδωρίδου σε μουσική και στίχους του Φοίβου, θα κυκλοφορήσει από τη Heaven Music, και θα το ακούμε από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου αποκλειστικά στον Ρυθμό 94,9 και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια που μας έχει συνηθίσει σε διαχρονικές και viral επιτυχίες ετοιμάζεται να γυρίσει σε λίγες ημέρες το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί μία αγαπημένη και πολυσυζητημένη ηθοποιός, η Αθηνά Οικονομάκου.

Η κοντική σχέση των δύο καλλιτεχνών και η φιλία τους

Οι δυο γυναίκες έχουν έρθει τελευταία πολύ κοντά μέσω της φίλης και συνεργάτιδάς τους Νικόλ Παναγιώτου και μάλιστα η δημοφιλής ερμηνεύτρια βρέθηκε πρόσφατα στο πλευρό της Αθηνάς Οικονομάκου στο Μιλάνο όπου παρακολούθησαν παρέα αγώνα αφιερωμένο στον νέο της σύντροφο Μπρούνο Τσερέλα.

Το κοινό ταξίδι στο Μιλάνο

Το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίου, η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε το παρών στο Palaborsani για να στηρίξει τον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός του Bruno Cerella, «Slums Dunk ODV».

Στόχος της ΜΚΟ του μπασκετμπολίστα είναι να χρησιμοποιείται ο αθλητισμός ως εργαλείο εκπαίδευσης και δημιουργίας αξίας, μέσα από διάφορες δράσεις.

Η δημοφιλής ηθοποιός, η Νικόλ Παναγιώτου και η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκαν από νωρίς στην κερκίδα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και δεν δίστασαν να μοιραστούν αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.