Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έριξε αυλαία και η παρουσιάστρια θα μείνει εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν. Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής «Ελένη», έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε αυτή, θέλησε να ευχαριστήσει όσους επικοινώνησαν μαζί της, για να τους ευχαριστήσει για τη στήριξή τους.

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της και κάτω από αυτές, έγραψε: «Σήμερα δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία και είπα να ανεβάσω δύο από χθες!». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θέλω να πω σε όλους εκείνους που τηλεφωνούν στην εκπομπή, αλλά και εκείνους που μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα εδώ, ένα ευχαριστώ… Είναι σπουδαίο να δημιουργούνται σχεσεις και συναισθήματα ανάμεσα σε ανθρώπους που η επαφή τους είναι εξ’ ολοκλήρου μεσα από την τηλεόραση και μόνο!».

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Τι έλεγε η παρουσιάστρια λίγο πριν τη λήξη της σεζόν

Πριν από λίγες μέρες και ενώ πλέον ο κύβος είχε ριφθεί σε ό,τι είχε να κάνει με το τέλος της συνεργασίας Μega-Μενεγάκη, στην εκπομπή της βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Λεμπιδάκς για να μιλήσει για τις τηλεοπτικές εξελίξεις μιας και η σεζόν φτάνει στο τέλος της. Βρήκε λοιπόν την ευκαιρία και ρώτησε ευθέως την παρουσιάστρια για το τι θα έκανε την επόμενη σεζόν και αν τελικά ίσχυαν οι φήμες ότι θα μείνει εκτός τηλεόρασης.

«Με εσένα Ελένη μου έπεσα έξω…» είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης με την Ελένη Μενεγάκη να του απαντά: «Κανονικά όλοι πρέπει να πέσατε έξω γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα κάνω. Όλα αυτά που ακούω κατά καιρούς, ακούστηκε από το περιβάλλον της, ένας που με ξέρει, ξέρει ότι δεν υπάρχει κοντινό περιβάλλον.

Δεν με προβληματίζουν οι φήμες στο κομμάτι της δουλειάς. Έχω μάθει να ζω με τις φήμες… όποιος με ξέρει, ξέρει ότι από εμένα δεν πρόκειται να βγουν κουβέντες και συζητήσεις μου ούτε μία στο εκατομμύριο… δεν με έχει ρωτήσει κανείς σε δημοσιογραφικό επίπεδο «Ελένη μου, τι θα κάνεις του χρόνου;» , όχι ότι θα έλεγα»!

Ο Χάρης Λεμπιδάκης όμως επέμεινε και συνέχισε να τη ρωτά: «Όλοι πιστεύουν ότι θα μείνεις εκτός και θα επιστρέψεις στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Τότε η Ελένη Μενεγάκη με ένα παγωμένο χαμόγελο, του απάντησε: «Χάρη, είσαι εδώ για να μας πεις τα τηλεοπτικά νέα που τελειώνει η σεζόν γι’ αυτό ήρθες για να μας πεις…. Τα δικά μου δεν υπάρχουν κάτι για να πούμε…»