Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αγνώριστος στις φυλακές ο Απόστολος Λύτρας – Η απώλεια κιλών και το κάπνισμα

Αγνώριστος στις φυλακές ο Απόστολος Λύτρας – Η απώλεια κιλών και το κάπνισμα

Αρκετά διαφορετικός ο γνωστός ποινικολόγος μετά την προφυλάκισή του - Σε νέο πλειστηριασμό η μεζονέτα στο Χαλάνδρι.

«Σκιά του εαυτού του» χαρακτηρίζουν τον Απόστολο Λύτρα σωφρονιστικοί υπάλληλοι που γνώριζαν τον γνωστό ποινικολόγο πριν την προφυλάκισή του για το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με τη σύζυγό του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τις φυλακές, ο Απόστολος Λύτρας έχει χάσει αρκετά κιλά έπειτα από 15 ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα να αλλάξει αρκετά η όψη του.

Επίσης, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αναφέρουν ότι ο κ. Λύτρας καπνίζει μανιωδώς, ενώ ανταλλάσει τηλεκάρτες για τσιγάρα.

Αποφεύγει την επαφή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποινικολόγος είναι λιγομίλητος με τους συγκρατούμενούς του, ενώ αποφεύγει να προαυλίζεται μαζί με τους υπόλοιπους, καθώς δεν θέλει να έρχεται σε επαφή με άλλους κρατουμένους που μπορεί να έχουν προηγούμενα μαζί του από δικαστικές υποθέσεις.

Μοναδικές στιγμές χαράς οι κόρες του, οι οποίες τον επισκέπτονται καθημερινά, όσο ο ίδιος αναμένει την απόφαση για το αν θα γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που υπέβαλε πριν από μία εβδομάδα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Ξανά σε πλειστηριασμό η μεζονέτα

Όλα αυτά την ώρα που η μεζονέτα του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι βγαίνει και πάλι στο σφυρί.

Πριν από λίγες μέρες, στις 26 Ιουνίου, ο γνωστός ποινικολόγος κατάφερε να μπλοκάρει τον πλειστηριασμό, αλλά όπως φαίνεται δεν κατάφερε να ρυθμίσει το χρέος, με αποτέλεσμα η διαδικασία να ξεκινήσει εκ νέου.

Ο πλειστηριασμός ορίστηκε για τις 9 Οκτωβρίου, με το ακίνητο να βγαίνει σε πλειστηριασμό από μεγάλη τράπεζα που ευελπιστεί να εισπράξει τουλάχιστον 450.000 ευρώ.

Πάνω από 400 τμ

Στην έκθεση του εκτιμητή περιγράφονται οι χώροι της μεζονέτας και οι διαστάσεις του οικοπέδου.

«Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε οικόπεδο επιφάνειας 410,30 τ.μ., το οποίο είναι εντός εγκεκριμένου σχεδίου, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, στην θέση «Πάτημα Γέρακα», του Δήμου Χαλανδρίου Αττικής. Το οικόπεδο υπόκειται στις διατάξεις του Ν.1337/1983 περί εισφοράς σε γη και χρήμα», αναφέρεται στην έκθεση.

Ραντεβού στα δικαστήρια

Η σύζυγός του από την άλλη τηρεί σιγή ιχθύος μετά την τελευταία γραπτή της δήλωση. Αποφασισμένη να βρεθεί πλέον αντιμέτωπη με τον σύζυγό της, στα δικαστήρια

Η δικηγόρος έχει ζητήσει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, στο κινητό του Απόστολου Λύτρα, για να λάμψει όπως λέει, όλη η αλήθεια για τα όσα έκανε ο ποινικολόγος μετά τον ξυλοδαρμό της.

«Ο λόγος που με πήγε στην μέχρι τότε συζυγική οικία, εκθέτοντάς με σε σοβαρότατο κίνδυνο ζωής και σε κατάσταση ανασφαλή πλέον για την ζωή μου, ήταν ότι προφανώς ήθελε να αποφύγει τη σύλληψή του και όλες τις περαιτέρω διαδικασίες που συνεπάγεται η μεταφορά ενός τραυματισμένου ανθρώπου στο νοσοκομείο από προφανή βαρύ ξυλοδαρμό», δήλωσε η 37χρονη δικηγόρος.

Ο ποινικολόγος να σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του σκεπτόμενος ότι είναι πλέον πολύ πιθανό να περάσει το υπόλοιπο καλοκαίρι, στο κελί 4 της VIP πτέρυγας.

Sports in

Και Βεζένκοφ και… «μπαμ» για τον Ολυμπιακό

Μετά τη «βόμβα» με Βεζένκοφ, στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Εβάν Φουρνιέ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024