Έκρηξη σε beach bar στη φημισμένη παραλία της Καλόγριας αναστάτωσε τα ξημερώματα τη Στούπα της Δυτικής Μάνης στη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά γύρω στις 4 τα ξημερώματα εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός προκαλώντας μικρής έκτασης ζημιές, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, καθώς το μαγαζί ήταν εκτός λειτουργίας.

Ο ύποπτος με το μηχανάκι

Αναφορές από την περιοχή κάνουν λόγο για έναν άνδρα με μηχανάκι, που φέρεται να προσέγγισε το κατάστημα, να πέταξε ένα αντικείμενο και στη συνέχεια να ακούγεται η έκρηξη.

Όλα αυτά εξετάζονται από τις Αρχές.

Από νωρίς το πρωί στην περιοχή βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, που συλλέγουν στοιχεία και παίρνουν καταθέσεις από κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής με σκοπό να διαλευκάνουν τα κίνητρα, αλλά και να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Μικές υλικές ζημιές

Όπως έγινε γνωστό το κατάστημα ανήκει στον σύζυγο της Ολυμπιονίκη Φανής Χαλκιά. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Η Φανή Χαλκιά βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος αυτή την περίοδο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι του καταστήματος αναφέρουν πως πριν από καιρό άγνωστοι επιχείρησαν να βάλουν φωτιά στο beach bar.