Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Broderie Anglaise: H τάση που επιστρέφει για να αναδείξει την ρομαντική πλευρά μας

Broderie Anglaise: H τάση που επιστρέφει για να αναδείξει την ρομαντική πλευρά μας

Το κεντημένο σχέδιο της θα απογειώσει ακόμα και το πιο απλό κομμάτι, ειδικά όταν συνδυάζεται με ζωηρές αποχρώσεις.

Καθώς το καλοκαίρι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η αναζήτηση για τα απόλυτα fashion finds της σεζόν έχει ξεκινήσει. Φέτος, η broderie anglaise επιστρέφει δυναμικά ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις. Αυτό το κεντημένο σχέδιο, γνωστό για την κομψότητά του και τη λεπτομερή του υφή, αναβαθμίζει ακόμα και το πιο βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας.

H μόδα του καλοκαιριού εστιάζει σε αέρινα, δροσερά υφάσματα και ζωντανές αποχρώσεις. Αφήνοντας πίσω τα ουδέτερα και τα βασικά μαύρα, οι fashionistas επιλέγουν φωτεινά και έντονα χρώματα που αντανακλούν τη λιακάδα και άρα την αισιοδοξία. Πράσινα, ζωηρά κόκκινα και βουτυρένια κίτρινα κατακλύζουν την αγορά, φέρνοντας έναν αναζωογονητικό αέρα στην καλοκαιρινή μόδα.

Η ιστορία της broderie anglaise

Η broderie anglaise, γνωστή και ως αγγλική δαντέλα, έχει μια μακρά και πλούσια ιστορία που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα. Αρχικά, αυτή η τεχνική κεντήματος εμφανίστηκε στην Ανατολική Ευρώπη, αλλά γρήγορα έγινε δημοφιλής στη Μεγάλη Βρετανία τον 19ο αιώνα, όπου και πήρε το όνομά της. Η broderie anglaise χαρακτηρίζεται από τα περίτεχνα μοτίβα της και τις κομψές διατρήσεις, δημιουργώντας ένα αέρινο και ρομαντικό αποτέλεσμα που γοήτευσε αμέσως τις γυναίκες της εποχής.

Στη σκηνή των υφασμάτων, η broderie anglaise κατέχει ξεχωριστή θέση. Αυτό το υλικό, με τα περίτεχνα μοτίβα, προσδίδει μια αίσθηση ρομαντισμού και κομψότητας σε κάθε ένδυμα. Είτε πρόκειται για μπλούζες, παντελόνια ή πουκάμισα, η broderie anglaise προσθέτει ένα επιπλέον ενδιαφέρον στοιχείο.

Η Taylor Swift έφερε ξανά στο προσκήνιο το crochet, ενώ τα λινά κομμάτια εξακολουθούν να μας κρατούν δροσερές στις πρωινές μετακινήσεις. Όμως, η broderie anglaise ξεχωρίζει για την ευελιξία της και την ικανότητά της να συνδυάζεται με τις ζωντανές αποχρώσεις του καλοκαιριού. Οι λεπτομέρειες αυτής της τεχνικής μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμα και τα πιο απλά ρούχα σε μοναδικά κομμάτια, έτοιμα να κλέψουν την παράσταση.

H broderie anglaise δεν είναι απλώς μια τάση, αλλά μια διαχρονική επιλογή που προσθέτει μια ρομαντική και κομψή νότα στη μόδα της σεζόν. Από τις καθημερινές εμφανίσεις μέχρι τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, αυτό το ύφασμα υπόσχεται να αναδείξει το στιλ κάθε γυναίκας με τη μοναδική του γοητεία. Η ιστορία της, ριζωμένη σε αιώνες παράδοσης, την καθιστά ένα αξεπέραστο και πολυαγαπημένο κομμάτι της μόδας, αποδεικνύοντας ότι κάποιες τάσεις δεν ξεθωριάζουν ποτέ.

Πηγή: Grace

Sports in

Η πρώτη προπόνηση του Μπρινιόλι με τη φανέλα της ΑΕΚ (vid)

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ, με την Ένωση να ανεβάζει video από το πρόγραμμά του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024