Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Audrey Hepburn: Οι άτυχοι γάμοι και ο «άγνωστος» μεγάλος έρωτας της αξέχαστης ηθοποιού

Audrey Hepburn: Οι άτυχοι γάμοι και ο «άγνωστος» μεγάλος έρωτας της αξέχαστης ηθοποιού

Η Audrey Hepburn περιέγραφε τα χρόνια που έζησε με τον τελευταίο της σύντροφο ως τα πιο ευτυχισμένα της ζωής της.

Το κοινό θυμάται την υπέρκομψη Audrey Hepburn στο πλευρό του πρώτου της συζύγου, κινηματογραφικού αστέρα Mel Ferrer, αλλά και τον δεύτερο γάμο της με τον γιατρό Andrea Dotti στην Ελβετία. Η αξέχαστη σταρ δεν ευτύχησε ωστόσο σε κανέναν από τους δύο αυτούς γάμους. Πήρε διαζύγιο από τον Ferrer το 1968, έπειτα από 14 χρόνια γάμου και αφού είχε ερωτευθεί τον Ιταλό γιατρό Andrea Dotti. Μετά το γάμο τους το 1969 η Audrey Hepburn εγκατέλειψε το Χόλιγουντ προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένεια της. Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες του Dotti, αλλά και μια αποβολή το 1974 έδωσαν τέλος στο γάμο.

Mε τον πρώτο της σύζυγο Mel Ferrer και τον νεογέννητο γιο τους Sean το 1960. (Getty Images/Ideal Image)

Η αξέχαστη σταρ δεν ευτύχησε σε κανέναν από τους δύο γάμους της.

Νύφη για δεύτερη φορά στο πλευρό του Dr. Andrea Dotti το 1969. (Getty Image/Ideal Image)

Ο μεγαλύτερος έρωτας της ηθοποιού έμελλε να μπει στη ζωή της λίγο αργότερα. Ο Ολλανδός ηθοποιός Robert Walders, είχε γίνει διάσημος στη δεκαετία του ’60 με το τηλεοπτικό western “Laredo”. To 1973 είχε ερωτευθεί την κατά δεκαετίες μεγαλύτερη του σε ηλικία Merle Oberon στα γυρίσματα της ταινίας “Interval”.Είχαν παντρευτεί και έμειναν μαζί μέχρι το θάνατο της Oberon το 1979.Ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε ο δεσμός του με την Hepburn που κράτησε για περισσότερο από μια δεκαετία.

Ο ηθοποιός είχε πει σχετικά: «Ένιωθα ότι είχε ήδη δύο κακούς γάμους, ενώ τα πράγματα μεταξύ μας ήταν υπέροχα όπως είχαν. Αν ρωτούσατε την Audrey, θα σας έλεγε το ίδιο: Γιατί να διορθώσουμε κάτι που δεν είναι χαλασμένο;. Σε μια συνέντευξή της είχε πει ότι έτσι είναι πιο ρομαντικό με αυτόν τον τρόπο επειδή δεν μας δένει ένα κομμάτι χαρτί, αλλά η πίστη που έχουμε ο ένας στον άλλο. Αν ήμασταν νεότεροι και θέλαμε να κάνουμε παιδιά, θα μπορούσε να ήταν αλλιώς, αλλά αυτό δεν ίσχυε στην περίπτωση μας.

Audrey Hepburn & Rob Wolders: O τελευταίος σύντροφος της σταρ στάθηκε στο πλευρό της στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. (Getty Images/Ideal Image)

«Θεωρούσε ότι ήμασταν παντρεμένοι. Πολλές φορές με σύστηνε ως σύζυγό της.»

«Θεωρούσε ότι ήμασταν παντρεμένοι. Πολλές φορές με σύστηνε ως σύζυγό της. Ποτέ ως σύντροφό της ή κάτι τέτοιο. Αυτό που μου άρεσε πολύ και ακουγόταν πολύ ωραίο ήταν όταν έλεγε: «Έχετε γνωρίσει τον Rob μου;» Ή, «Από εδώ ο Rob μου.»

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί την κατάλληλη στιγμή. Εκείνος ήταν 44 ετών και η Audrey 50.

«Ήμασταν έτοιμοι ο ένας για τον άλλον», είχε πει ο Wolders για την μεταξύ τους χημεία που ήταν άμεση. «Την εποχή που συναντηθήκαμε, είχαμε κάνει και τα δύο τα λάθη μας. Αν είχε τύχει να γνωριστούμε νωρίτερα ίσως να μην είχαμε την ίδια ωριμότητα, την ίδια γνώση που είχαμε κατόπιν για τους εαυτούς μας”.
Η ίδια η Audrey Hepburn περιέγραφε τα χρόνια που έζησε με τον Wolders ως τα πιο ευτυχισμένα της ζωής της. Η ευτυχία αυτή όμως δεν έμελλε να κρατήσει πολύ.

Το 1992 η Hepburn διαγνώστηκε με καρκίνο και έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 1993. Ο Wolders στάθηκε δίπλα της στις πιο δύσκολες στιγμές της. Μετά το θάνατο της, είχε έναν δεσμό με την Leslie Caron, ενώ η τελευταία του σύντροφος ήταν η Shirlee Fonda, πέμπτη σύζυγος του ηθοποιού Henry Fonda. Πέθανε σε ηλικία 81 ετών το 2018 και μέχρι τότε είχε δραστήριο ρόλο στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που φέρει το όνομα της αγαπημένης του Audrey.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty Images/Ideal Image

Πηγή: Grace.gr

Sports in

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνι Γκαρθία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024