Την παραίτησή της από τη θέση της γραμματέως της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έθεσε στον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη η βουλεύτρια Λάρισας Ευαγγέλια Λιακούλη.

Όπως ανέφερε η Ευαγγελία Λιακούλη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Action24», «έχω θέσει υπόψιν του προέδρου συγκεκριμένα θέματα, την οπτική μου, συγκεκριμένα ζητήματα που θεωρώ πως θα έπρεπε να συζητηθούν και δεν έχουν συζητηθεί και ζητήματα συμπεριφορών στην καθημερινότητα ή/και σε μεγάλα ζητήματα. Καταλήγοντας και διευκολύνοντας τον πρόεδρο -διότι όταν λες τις απόψεις σου θα πρέπει να λαμβάνεις και το θάρρος να το κοστολογείς- έθεσα στη διάθεση του προέδρου σε κάθε στιγμή την αντικατάστασή μου από τη θέση της γραμματέως της κοινοβουλευτικής ομάδας».

«Ο πρόεδρος απαντά δια της πράξεως»

Η βουλεύτρια Λάρισας συνέχισε λέγοντας ότι θα υπηρετεί τη θέση μέχρι την αντικατάστασή της, καθώς, όπως είπε, «πρώτα είναι η παράταξή μου και το έργο που μου έχει αναθέσει η κοινοβουλευτική ομάδα».

Ερωτηθείσα για το πώς της απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, υπογράμμισε ότι «ο πρόεδρος απαντά δια της πράξεως. Έχει απαντήσει με τον δημόσιο λόγο του κάποια πράγματα και μένει να απαντήσει σε κάποια άλλα».

Υπενθυμίζεται ότι την παραίτησή του από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει υποβάλλει ο Μιχάλης Κατρίνης λόγω της υποψηφιότητας που έθεσε για την προεδρία του κόμματος.

Δείτε όσα είπε η Ευαγγελία Λιακούλη: