Παππάς: Υπάρχει σοβαρό πεδίο σύγκλισης για ένα εκλογικό μπλοκ απέναντι στον Μητσοτάκη
Ο Νίκος Παππάς δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ολοκληρώσει τον μετασχηματισμό και την οργανωτική του αναδιάρθρωση και «θα καταστεί το πιο πλουραλιστικό και διαφανές κόμμα στην Ελλάδα»
«Πρέπει να υπάρξει μία προγραμματική σύγκλιση και μία μεγάλη εκλογική συμμαχία στο προοδευτικό τόξο. Εμείς διεκδικούμε, με βάση τη λαϊκή εντολή, την υποχρέωσή μας να ηγηθούμε αυτής της προσπάθειας», τόνισε ο κοινοβουλευτικοός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς, μιλώντας «Στο Κόκκινο».
Όπως επεσήμανε, «έχω διακρίνει από τις δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών – με τις όποιες διαφορές, βεβαίως – ότι υπάρχει ένα πάρα πολύ σοβαρό πεδίο συγκλίσεων […] υπάρχει μία συναίνεση για το πώς πρέπει να πορευτούμε, πώς να αξιοποιήσουμε το ιδεολογικό και το προγραμματικό μας οπλοστάσιο, ποιες πρωτοβουλίες να πάρουμε για να οικοδομήσουμε το εκλογικό μπλοκ που μπορεί να στείλει τον κ. Μητσοτάκη και τη Ν.Δ. στην αντιπολίτευση».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο καταλύτης των εξελίξεων»
Ζήτησε, παράλληλα, «να μην τραβήξουμε τις μικρές διαφορές από τα μαλλιά», αλλά και «να μην ενοχοποιούμε τη διαφωνία, που είναι προβλεπόμενη και θεμιτή, αρκεί να γίνεται με καθαρούς όρους και να οδηγούν σε νέες συνθέσεις».
Κλείνοντας, ο Νίκος Παππάς σημείωσε ότι το ΣΥΡΙΖΑ «θα οργανώσει το καταστατικό του συνέδριο, θα ολοκληρώσει τον μετασχηματισμό και την οργανωτική του αναδιάρθρωση, θα καταστεί το πιο δημοκρατικό, συμμετοχικό, πλουραλιστικό και διαφανές κόμμα στην Ελλάδα» και προσέθεσε πως «ως τέτοιο θα είναι ο καταλύτης των εξελίξεων».
- Eλον Μασκ: Την Τρίτη τα αποκαλυπτήρια για το Grok 3
- Tourism Strong in Greece Despite Santorini Earthquakes
- Αντιπολιτευτικά πυρά κατά Μητσοτάκη για τα Τέμπη με αιχμή «τη συγκάλυψη»
- Ρωσία: Στη Σαουδική Αραβία ο υπουργός Οικονομικών ενόψει των διαπραγματεύσεων – «Θα μιλήσουμε για ειρήνη»
- Ο Έντερσον μπήκε στο… πάνθεον της Premier League – Το απίστευτο στατιστικό κόντρα στη Νιούκαστλ
- Λιπαρά: Τι σημαίνει «καλό» και «κακό» λίπος στις τροφές