Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ για ακρίβεια: Λίγο πριν τις εκλογές για πρόεδρο Κομισιόν, η πολιτική «φίλη» Μητσοτάκη απάντησε με «θα»

ΣΥΡΙΖΑ για ακρίβεια: Λίγο πριν τις εκλογές για πρόεδρο Κομισιόν, η πολιτική «φίλη» Μητσοτάκη απάντησε με «θα»

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «μέχρι η ΕΕ να βρει άκρη με τα 'θα' της, ας κοιτάξει η κυβέρνηση να λάβει εδώ και τώρα τα αναγκαία μέτρα για την πάταξη της αισχροκέρδειας, της εγχώριας και των πολυεθνικών»

Την επιστολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη της προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αναφορικά με τις αθέμιτες πρακτικές των πολυεθνικών στην Ευρώπη, σχολιάζει δηκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας τον χρόνο αλλά και την ουσία της απάντησης.

«Και ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές για πρόεδρο της Κομισιόν, η πολιτική ‘φίλη’ του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, απάντησε στην επιστολή σχετικά με τις τιμές των προϊόντων των πολυεθνικών», σημειώνει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου.

Για να τονίσει ως προς την ουσία της επιστολής φον ντερ Λάιεν: «Τι απάντησε; Ότι η ΕΕ θα ερευνήσει το θέμα, θα συλλέξει στοιχεία, θα συνομιλήσει με τους ενδιαφερόμενους και θα εξετάσει πιθανά μέτρα».

«Με τυπικές απαντήσεις σε τυπικές επιστολές δεν αντιμετωπίζεται η ακρίβεια»

Όπως υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «μέχρι η ΕΕ να βρει άκρη με τα ‘θα’ της και για το αν, ποιο και πόσο πρόβλημα υπάρχει με τις αθέμιτες πρακτικές των πολυεθνικών στην Ευρώπη, ας κοιτάξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να λάβει εδώ και τώρα τα αναγκαία μέτρα για την πάταξη της αισχροκέρδειας, και της εγχώριας και των πολυεθνικών».

«Γιατί μόνο στις δημοκρατίες – μπανανίες οι κυβερνήσεις τρέμουν τους ισχυρούς του χρήματος και τους υπηρετούν ενάντια στα συμφέροντα της κοινωνίας», προσθέτει χαρακτηριστικά, καταλήγοντας πως «σε κάθε περίπτωση, με τυπικές απαντήσεις σε τυπικές επιστολές επικοινωνιακής έμπνευσης, η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται».

Sports in

Το κλειδί για τον τελικό

Η πρόκριση δεν θα κριθεί από την κόντρα Αντετοκούνμπο-Ντόντσιτς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024