Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τα σενάρια για Αυγή - Τη Δευτέρα η συνέλευση των εργαζομένων

Τα σενάρια για Αυγή – Τη Δευτέρα η συνέλευση των εργαζομένων

Οι εργαζόμενοι χθες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους προς τον πρόεδρο, καθώς, μεταξύ άλλων, ελήφθη μια απόφαση για την εφημερίδα δίχως να ενημερωθούν και δίχως να προηγηθεί κάποια συζήτηση

Συνάντηση με τους εργαζομένους της Αυγής είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στα γραφεία της εφημερίδας με τους οποίους συζήτησε κάποιες προτάσεις και σενάρια για το μέλλον του μέσου. Τη Δευτέρα αναμένεται η συνέλευση των εργαζομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε η πρόταση να μην γίνει καμία απόλυση και να απορροφηθούν οι εργαζόμενοι του καθημερινού φύλλου σε κυριακάτικο και ιστοσελίδα με αναπροσαρμογή των αμοιβών. Στο τραπέζι έπεσαν τα σενάρια για αυτοδιαχείριση ή και για συνδιαχείριση (50-50 με το κόμμα), με τα χρέη να αποπληρώνονται όλα από το κόμμα.

Οι εργαζόμενοι χθες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους προς τον πρόεδρο, καθώς, μεταξύ άλλων, ελήφθη μια απόφαση για την εφημερίδα δίχως να ενημερωθούν και δίχως να προηγηθεί κάποια συζήτηση. Η απόφαση για αναστολή του καθημερινού φύλλου της Αυγής φαίνεται προς ώρας να μην αλλάζει. Κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για ιδιώτες επενδυτές τα οποία ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν μεγάλο πονοκέφαλο και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οικονομικός διευθυντής του κόμματος, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης έχει ήδη παρουσιάσει τα στοιχεία για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ όπου αποτυπώνεται η δύσκολη κατάσταση. Αύριο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής επίσης αναμένεται να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία για τις δαπάνες και τα έσοδα του κόμματος.

Σύμφωνα τα στοιχεία που έχει αναφέρει δημοσίως ο κ. Κασσελακης, η κρατική χρηματοδότηση μειώθηκε από τα 8 εκατ. στα 4 εκατ. ευρώ. Από τα 4 εκατ. τον χρόνο, 3,5 εκατ. ευρώ πάνε προς την ΑΥΓΗ και το Κόκκινο. Υπάρχει μόνο μισό εκατ. ευρώ για να μπορέσει να λειτουργήσει ένα κόμμα με μισθοδοσία 1,5 εκατ. τον χρόνο. Υπάρχουν και ανοίγματα προς προμηθευτές από τις προηγούμενες εθνικές εκλογές αλλά και από την εσωκομματική διαδικασία. Έχει δηλώσει ότι είναι μία κατάσταση που είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Sports in

Το κλειδί για τον τελικό

Η πρόκριση δεν θα κριθεί από την κόντρα Αντετοκούνμπο-Ντόντσιτς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024