Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Μονακό θέλει τον ΜακΚίσικ»

«Η Μονακό θέλει τον ΜακΚίσικ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μονακό φέρεται να έχει στο «στόχαστρό» της τον Σακίλ ΜακΚίσικ, έχοντας ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον της

Ο Ολυμπιακός, με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ, έφτασε τις τρεις μεταγραφές για φέτος, μετά τις προσθήκες των Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόζα, ενώ υπάρχει συμφωνία και με τον Κίναν Έβανς, τον οποίον θα περιμένει να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του για να βοηθήσει την ομάδα.

Ωστόσο, πέρα από τις μεταγραφές, υπάρχει και το κομμάτι του ενδιαφέροντος ομάδων της Euroleague για παίκτες του Ολυμπιακού. Όπως το χθεσινό (4/7) ρεπορτάζ περί Ερυθρού Αστέρα και Πετρούσεφ.

Σήμερα, Παρασκευή (5/7), δημοσιεύματα εμπλέκουν τον Σακίλ ΜακΚίσικ με τη Μονακό!

Όπως αναφέρεται, οι Μονεγάσκοι έχουν βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός περιφερειακού, που παίζει στο «2» και στο «3» και έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους προς τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ. Χωρίς, ωστόσο, ακόμα να έχουν προσεγγίσει τον Ολυμπιακό, καθώς θέλουν να σιγουρευτούν πρώτα για τις προθέσεις του παίκτη προτού προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω.

Τα δεδομένα για τον ΜακΚίσικ

Ο ΜακΚίσικ δεσμεύεται με συμβόλαιο 700.000 δολαρίων έως το καλοκαίρι του 2025 με τους Πειραιώτες, ωστόσο η Μονακό φαίνεται αποφασισμένη να… κυνηγήσει όσο μπορεί τη συγκεκριμένη περίπτωση για να κάνει δικό της τον παίκτη. Συγκεκριμένα, η γαλλική ομάδα προσφέρει διετές κλειστό συμβόλαιο στον Σακίλ ΜακΚίσικ με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με αυτές που αμείβεται στους «ερυθρόλευκους».

Αν ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ φανείς θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Μονακό, τότε οι πρωταθλητές Γαλλίας θα έχουν το «πράσινο φως» για να ενημερώσουν τους Πειραιώτες για το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, προκειμένου να συζητήσουν ένα πιθανό but out (στο συμβόλαιό του δεν υπάρχει σχετική ρήτρα), αν βέβαια ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από τα μέσα της σεζόν 2019/20. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε 5.9 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 7.3 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με 34.6% στα τρίποντα σε 16 λεπτά συμμετοχής στη Euroleague.

Sports in

Ουρμπόνας: «Άνθρωποι του NBA θεωρούν ότι ο Φουρνιέ θα πάει στον Ολυμπιακό»

Ο Γάλλος σούπερ σταρ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024