Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για παίκτες του Ολυμπιακού.

Μετά τα ρεπορτάζ για Φίλιπ Πετρούσεφ και Σακίλ ΜακΚίσικ, οι οποίοι βρίσκονται στις μεταγραφικές λίστες του Ερυθρού Αστέρα και της Μονακό αντίστοιχα, υπήρξαν νέα δημοσιεύματα, αυτή τη φορά για τον Άλεκ Πίτερς. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sportando, η Μπαρτσελόνα και η Αναντολού Εφές ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Τα δεδομένα για Πίτερς

Ο Άλεκ Πίτερς, πάντως, στα μέσα της περασμένης σεζόν επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Ερυθρόλευκους και το συμβόλαιο που έχει είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Απομένει να φανεί εάν ο Αμερικανός φόργουορντ θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά τη μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ, καθώς αναμένεται να περιοριστεί πολύ ο χρόνος συμμετοχής του, αφού ο Βούλγαρος σταρ θα πάρει τη μερίδα του λέοντος στο «4».

Αυτό το ενδεχόμενο θέλουν να εκμεταλλευτούν ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Αναντολού Εφές, οι οποίες παρουσιάζονται ως «μνηστήρες» για τον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος όμως για να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον Πειραιά θα πρέπει πρώτα να «σπάσει» το συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από λίγους μήνες με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πίτερς προέρχεται από χρονιά καριέρας, στην οποία είχε 13,1 (58,6% στα δίποντα, 53,5% στα τρίποντα), 4,8 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 14,4 στην αξιολόγηση σε 25:26.