Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σέκουλιτς: «Φαβορί η Ελλάδα»

Σέκουλιτς: «Φαβορί η Ελλάδα»

Την Ελλάδα ως φαβορί έχρισε ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς στις δηλώσεις που έκανε.

Ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Ελλάδα, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Προολυμπιακού τουρνουά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Ο τεχνικός των Σλοβένων έχρισε την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ως φαβορί, ενώ στάθηκε και στην αντιμετώπιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Αντιμετωπίζουμε τους οικοδεσπότες, σε ένα κατάμεστο γήπεδο και ξέρουμε πως είναι το φαβορί του τουρνουά, όχι μόνο αυτό του αγώνα. Είναι στο χέρι μας να προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε και να τους επιτεθούμε», ανέφερε ο προπονητής της Σλοβενίας, Αλεξάντερ Σέκουλιτς.

«Δεν έχουμε πολύ χρόνο για προετοιμασία, όμως πιστεύω πως θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Αν θες να πας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πρέπει να κάνεις το 2/2. Αν θέλεις να αντιμετωπίσεις τις καλύτερες ομάδες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πρέπει να κερδίσεις την Ελλάδα και μετά στον τελικό», πρόσθεσε.

Για την αναμέτρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Λούκα Ντόντσιτς είπε: «Είναι η πρώτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι σε παιχνίδι με τις εθνικές τους ομάδες.

Η Σλοβενία δεν είναι μόνο ο Ντόντσιτς, παρότι είναι ο ηγέτης μας, ενώ και η Ελλάδα δεν είναι μόνο ο Γιάννης, γιατί διαθέτουν ένα φανταστικό ρόστερ. Το παιχνίδι είναι Ελλάδα-Σλοβενία, όχι Γιάννης εναντίον Λούκα. Απλώς υπάρχει ένας σούπερ σταρ σε κάθε πλευρά».

Μάλιστα, εξήρε τις αρετές της ελληνικής ομάδας λέγοντας: «Έχει μέγεθος, ταλέντο και εμπειρία. Ο Καλάθης είναι ένας από τους καλύτερους πασέρ στην Ευρώπη, μπορεί να διαβάζει την άμυνα και είναι και καλός αμυντικός.

Υπάρχουν και άλλοι πολλοί καλοί παίκτες στο ελληνικό ρόστερ. Γι’ αυτό και λέω πως η Ελλάδα είναι το φαβορί. Όχι επειδή παίζουν στην έδρα τους, αλλά γιατί είναι μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα».

Sports in

Και Βεζένκοφ και… «μπαμ» για τον Ολυμπιακό

Μετά τη «βόμβα» με Βεζένκοφ, στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Εβάν Φουρνιέ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024