Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα αντιμετωπίσει η Ισπανία τη Φινλανδία, για τα ημιτελικά του Προολυμπιακού Τουρνουά της Βαλένθια.
Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού αποκόμισε έναν τραυματισμό στον προσαγωγό στο πρώτο ματς της «Ρόχα» κόντρα στον Λίβανο κι έτσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους Ίβηρες στην προσπάθειά τους για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μάλιστα όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση του ανέφερε «πηγαίνει μέρα με τη μέρα, δεν μπορεί να περπατήσει κανονικά και πρέπει να κοιτάξουμε τον κίνδυνο μεγαλύτερου τραυματισμού».
Juancho Hernangomez isn’t available for the semi-final of Olympic Qualifiers against Finland 🤕 pic.twitter.com/XOL1Ybc4Zr
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.