Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ζντοβτς: «Δεν είναι ανίκητη η Ελλάδα»

Ζντοβτς: «Δεν είναι ανίκητη η Ελλάδα»

Την άποψή του για τη «μάχη» της Σλοβενίας με την Ελλάδα αλλά και για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εξέφρασε ο Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Γιούρι Ζντοβτς σχολίασε τον επικείμενο ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά ανάμεσα στη Σλοβενία και την Ελλάδα, χρίζοντας φαβορί την Εθνική μας ομάδα, τονίζοντας όμως πως δεν είναι ανίκητη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με… όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο οποίο φιλοξενείται η διοργάνωση.

Όσα είπε ο Ζντοβτς:

«Δεν έχουν τον Σλούκα, που είναι σημαντικός παίκτης. Πιστεύω πως δεν είναι ανίκητοι. Πολλά εξαρτώνται από τον Αντετοκούνμπο. Είναι τελείως διαφορετικός παίκτης από τον Λούκα, δεν δημιουργεί τόσο πολύ, αλλά είναι εξαιρετικός αθλητής και πολύ επικίνδυνος κοντά στο καλάθι.«Όλα είναι πιθανά σε ένα ματς, αλλά για να είμαστε δίκαιοι η Ελλάδα είναι το φαβορί.

Είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο να τους κερδίσουμε. Τα παιδιά το 2021 κέρδισαν τη Λιθουανία στο Κάουνας, αλλά αυτή τη φορά το παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, γιατί ο Έλληνες έχουν υψηλού επιπέδου ομάδα και ξέρουν να παίζουν άμυνα.

«Το ΣΕΦ για μένα είναι ένα από τα πιο άσχημα και κρύα γήπεδα σε όλη την Ευρώπη. Οι κερκίδες είναι μακρά, νιώθεις μακριά από όλα, ποτέ δεν μου άρεσε να είμαι εκεί, ούτε ως παίκτης, ούτε ως προπονητής. Πρακτικά δεν βλέπεις τις κερκίδες και δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς. Αυτό ίσως είναι ένα έξτρα κίνητρο για την Ελλάδα, που έχει πραγματικά πολύ καλή ομάδα».

Sports in

Η UEFA έδωσε το «οκ» σε Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ

«Πράσινο φως» της UEFA σε Χιρόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νις για συμμετοχή σε Champions και Europa League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024