Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νάγκελσμαν: «Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος - Μας πονάει ο αποκλεισμός»

Νάγκελσμαν: «Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος – Μας πονάει ο αποκλεισμός»

Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας από το Euro, αποκάλυψε όσα είπε στους παίκτες του και σχολίασε το τέλος της καριέρας του Τόνι Κρόος.

Η Ισπανία επικράτησε με 2-1 της Γερμανίας στην παράταση, με το γκολ του Μερίνο στο 120′ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro 2024, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την οικοδέσποινα.

Με την λήξη της αναμέτρησης ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν αποκάλυψε όσα είπε στους παίκτες του μετά τον αποκλεισμό και σχολίασε το τέλος της καριέρας του Τόνι Κρόος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στην Ισπανία για την πρόκρισή της στα ημιτελικά. Το ματς ήταν πολύ ανοιχτό στο πρώτο μέρος. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο και από το 60′ και μετά ήμασταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα. Αξίζαμε την ισοφάριση στο φινάλε.

Δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ στην τελευταία ευκαιρία των αντιπάλων. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να ασκήσουμε μεγάλη πίεση από τα άκρα. Είπα στους παίκτες ότι δεν άξιζαν τον αποκλεισμό. Σε όλους μας, λείπουν οι οικογένειές μας, όμως ουδείς ήθελε να αποχωρήσει από τη διοργάνωση.

Από την αρχή των τελευταίων έξι εβδομάδων, υπήρχε μία καλή ατμόσφαιρα στο γκρουπ. Δώσαμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Κάθε παίκτης, είτε ήταν βασικός είτε αναπληρωματικός, έδωσε τα πάντα και μας πονάει ο αποκλεισμός».

Για το τέλος της καριέρας του Τόνι Κρόος: «Είναι αδύνατο να υπερεκτιμήσουμε την καριέρα του Τόνι, είναι πιθανότατα μοναδικός στην ιστορία της Γερμανίας και σίγουρα ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες της χώρας. Όλοι ξέρουν για την επιτυχία του αλλά δεν ξέρουν όλοι για τον χαρακτήρια του. Μίλησε στην ομάδα σε μία δύσκολη στιγμή για εκείνον, προσωπικά. Πάντα βλέπει τον εαυτό του ως μέλος ενός γκρουπ».

Sports in

Και Βεζένκοφ και… «μπαμ» για τον Ολυμπιακό

Μετά τη «βόμβα» με Βεζένκοφ, στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Εβάν Φουρνιέ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024