Ο Φελίσιο Μίλσον, τον οποίο φέρεται να θέλει η ΑΕΚ, αποφάσισε να μην εμφανιστεί στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της Μακάμπι Τελ Αβίβ και έτσι όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά το μέλλον του.
Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «one.co.il» αναλύει την υπόθεση και τονίζει πως ο ισραηλινός σύλλογος είναι διατεθειμένος να κρατήσει «σκληρή» στάση στην πώλησή του, τονίζοντας πως ή θα πωληθεί με τα χρήματα που ζητά η ομάδα, ή θα ζητήσει συγγνώμη και θα επιστρέψει ή θα υποστεί τις συνέπειες της συμπεριφοράς του.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:
«Ο σύλλογος δεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τον Μίλσον και αν συνεχίσει έτσι ο παίκτης, το καλοκαίρι γι’ αυτόν αναμένεται να είναι μεγάλο. Σε ό,τι αφορά στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, είτε ο Μίλσον θα επιστρέψει και θα ζητήσει συγγνώμη για ό,τι έκανε, είτε θα φέρει μια προσφορά που θα ταιριάζει με το τίμημα που θέλει η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Οι ομάδες που επικοινώνησαν με το σύλλογο για τον Μίλσον, ενημερώθηκαν ότι η τιμή του παίκτη είναι 7 με 8 εκατομμύρια ευρώ ή 6,5 εκατομμύρια και το 40% μία πιθανής μελλοντικής πώλησης. Αν έρθουν τέτοιες προσφορές, ο Μίλσον θα πωληθεί. Αν όχι, τότε ο παίκτης είτε θα επωμιστεί τις συνέπειες της συμπεριφοράς του, είτε θα επιστρέψει, αφού πρώτα ζητήσει συγγνώμη».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.