Επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ντάνι Γκαρθία.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ισπανού χαφ, προχωρώντας στην τρίτη μεταγραφή τους για φέτος μετά από εκείνες των Μάρκο Στάμενιτς και Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Ντάνι Γκαρθία ολοκλήρωσε μια ακόμα μεταγραφική.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, από τη στιγμή που ο Βιθέντε Ιμπόρα αποφάσισε να αποχωρήσει για να επιστρέψει στην Ισπανία και τη Λεβάντε, έστρεψε το… βλέμμα του στον Γκαρθία που γνωρίζει καλά, προκειμένου να αντικαταστήσει τον 36χρονο.

Άλλωστε ο Βάσκος τεχνικός έχει συνεργαστεί μαζί του στην Ειμπάρ την τριετία 2015-18, με τον Ισπανό χαφ να έχει 105 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού μέσου, Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1990, στην πόλη Zumarraga της Χώρας των Βάσκων.

Προέρχεται από την Athletic Bilbao, με την οποία για έξι σεζόν πραγματοποίησε 195 συμμετοχές, εκ των οποίων τις 166 στη La Liga, κατακτώντας το Super Cup Ισπανίας (20/21) και το Copa del Rey (23/24).

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής της Real Sociedad, στην οποία υπέγραψε το 2012, αφού νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε Alicante και Getafe.

Από τη Real Sociedad παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Eibar, στην οποία αγωνίστηκε για έξι σεζόν, με απολογισμό 223 συμμετοχές (οι 105 με προπονητή τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ), τρία γκολ και πέντε ασίστ.

Ντάνι, καλώς όρισες στον Ολυμπιακό».