Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ να μιλά για το πως κυλούν τα πράγματα.

Ο Σουηδός επιθετικός στάθηκε στις διπλές προπονήσεις που γίνονται, στη δική του απόδοση, αλλά και στη φιλοσοφία του Ντιέγκο Αλόνσο.

Oι δηλώσεις του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ:

«Αυτό ήταν το πρώτο αληθινό παιχνίδι της σεζόν, οπότε ήμουν πιο προσηλωμένος στο να πάρω λεπτά και να θέσουμε τις νέες αρχές μας με τον νέο προπονητή.

Είχαμε βαριά πόδια, νομίζω ότι κάναμε κάποια καλά πράγματα και κάποια άλλα πρέπει να τα βελτιώσουμε, αλλά είναι λογικό. Ξεκινήσαμε τις προπονήσεις πριν μία βδομάδα και πιεζόμαστε κάθε μέρα, προπονούμαστε δύο φορές.

Έπρεπε να είχα σκοράρει στην ευκαιρία που είχα αλλά προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα, να φτάσω το σώμα μου στο 100% και να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ο καινούριος προπονητής έχει και νέα φιλοσοφία, οι αρχές του είναι παρόμοιες με του Γιοβάνοβιτς.

Προπονούμαστε δύο φορές την ημέρα πολύ σκληρά και πολύ καλά. Το πλάνο είναι πολύ καθαρό, πρέπει να χτίσουμε μία ομάδα, να γίνουμε δυνατοί και να κερδίσουμε παιχνίδια».