Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Λούκας Ολάσα έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό» (vid)

«Ο Λούκας Ολάσα έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό» (vid)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 29χρονου Ουρουγουανού μπακ, Λούκας Ολάσα.

Ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρωθεί μεταγραφικά στην απόκτηση αριστερού μπακ, έχοντας «κόψει» απ’ το απόγευμα της Πέμπτης (4/7) την περίπτωση του Πορτογάλου, Πέδρο Ρεμπότσο, μολονότι είχε προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό η υπόθεσή του.

Οι «κανόνες» της αγοράς άλλωστε, αλλάζουν πάρα πολύ συχνά και στο «τριφύλλι» διαπίστωσαν πως σε κάποιες άλλες (πολύ αξιόλογες) περιπτώσεις που τους είχαν απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες και δεν μπορούσαν να προχωρήσουν, τα δεδομένα τροποποιήθηκαν σημαντικά. Κι έτσι επέλεξαν να κάνουν στροφή στο θέμα του Ρεμπότσο και να στραφούν σε άλλες επιλογές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένα απ’ τα ονόματα που έχουν προταθεί το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό κι εξετάζεται πολύ σοβαρά είναι αυτό το διεθνούς Ουρουγουανού αριστερού μπακ, Λούκας Ολάσα.

Ο Λούκας Ολάσα προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και εξετάζεται από τους Πράσινους.

Ο 29χρονος μπακ ανήκει απ’ το περασμένο καλοκαίρι στη ρωσική Κράσνονταρ, με την οποία δεσμεύεται έως το καλοκαίρι του 2025 και στο «τριφύλλι» μελετούν όλες τις παραμέτρους για το πώς θα μπορούσε να γίνει η συγκεκριμένη κίνηση, καθότι καλύπτει πολλά απ’ τα «κουτάκια» που είχε βάλει για τον αριστερό ακραίο αμυντικό ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ολάσα αγωνίζεται αυτές τις ημέρες στο Copa America με την Εθνική Ουρουγουάης (μαζί με τον Ματίας Βίνα της Φλαμένγκο είναι το δίδυμο των αριστερών μπακ) και τα ξημερώματα της Κυριακής (7/7) θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία στο «Allegiant Stadium» του Λας Βέγκας για την προημιτελική φάση.

Πέρασε σε μικρή ηλικία την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να ενταχθεί στη Β’ ομάδα της Θέλτα, προτού επιστρέψει στην πατρίδα του κι ακολούθως μεταγραφεί στις Ταγέρες και Μπόκα Τζούνιορς της Αργεντινής.

Τον Ιανουάριο του 2019 πήγε δανεικός στη Θέλτα για ένα χρόνο κι επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαγιαδολίδ η οποία τον αγόρασε το 2021 αντί 2 εκατ. ευρώ. Πέρασε ένα εξάμηνο ως δανεικός κι απ’ την Έλτσε (Ιανουάριος-Ιούνιος 2022), ενώ από το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στη Ρωσία και την Κράσνονταρ με διετές συμβόλαιο.

Με τη ρωσική ομάδα, μέτρησε πέρυσι 29 αγώνες, με 1 γκολ και 2 ασίστ, χάνοντας το πρωτάθλημα για έναν βαθμό απ’ τη Ζενίτ (57-56).

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η Νασιονάλ της Ουρουγουάης, με τον Ολάσα να εμφανίζει τάσεις… αποχώρησης απ’ τη Ρωσία και τον Παναθηναϊκό να εξετάζει (μαζί με άλλους μπακ) σοβαρά την περίπτωσή του.

Δείτε τον εν δράσει:

Sports in

Η πρώτη προπόνηση του Μπρινιόλι με τη φανέλα της ΑΕΚ (vid)

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ, με την Ένωση να ανεβάζει video από το πρόγραμμά του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024