Η ΑΕΚ δουλεύει εντατικά στην προετοιμασία της στην Ολλανδία, με τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίχτες του να συνεχίζουν τις προπονήσεις.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης (3/7) βρίσκεται στο Burgh Haamstede ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος ενσωματώθηκε στη νέα του ομάδα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Ιταλός πορτιέρε έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης (4/7) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση.

Η Ένωση ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, βίντεο από την πρώτη προπόνηση του 32χρονου κίπερ και την δουλειά του με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Κάρλος Άνχελ Ρόα.

Δείτε τον Μπρινιόλι να… πιάνει δουλειά στην Ολλανδία:

«Ελπίζω να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, ό,τι έγινε στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό είναι μέρος του αθλήματος, δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Είναι ένα βήμα για να κερδίσεις κάτι. Επίσης, μπορεί να μην κερδίζεις πάντα κάτι αλλά είναι ένα βήμα, ένας τρόπος να βελτιωθείς. Εύχομαι εδώ να κατακτήσω κάποιον τίτλο με την ΑΕΚ και να βοηθήσω την ομάδα να έχει ένα λαμπρό μέλλον. Ελπίζω να είμαι τόσο τυχερός όσο ο Γκατσίνοβιτς και να κερδίσω το νταμπλ, ήταν καταπληκτικό», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, μετά την ανακοίνωσή του από τους Κιτρινόμαυρους. Ο Ιταλός τερματοφύλακας πλέον μετράει αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή με την Ένωση.