Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Είχε έναν Όλμο… ακριβείας

Είχε έναν Όλμο… ακριβείας

Ο διεθνής Ισπανός άσος έκανε την διαφορά με γκολ και ασίστ, πραγματοποιώντας μια μυθική εμφάνιση

Η Ισπανία κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καθώς επικράτησε της Γερμανίας με 2-1 στην παράταση και μάλιστα με γκολ στο 120’.

Οι Ισπανοί «πλήγωσαν» τους διοργανωτές Γερμανούς με τον τρόπο που τα «πάντσερ» είχαν φτάσει στην ισοφάριση στην κανονική διάρκεια του αγώνα, καθώς η γερμανική ομάδα είχε κάνει το 1-1 στο 89’.

Ήταν μια επική μάχη ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες και τελικά η Ισπανία βρήκε τον τρόπο να βγάλει νοκ άουτ την Γερμανία μ’ έναν… Όλμο.

Με τον Ντάνι Όλμο για ν’ ακριβολογούμε, με τον διεθνή άσο της Λειψίας να μπαίνει αλλαγή στο ματς στο όγδοο λεπτό λόγω τραυματισμού του Πέδρι και να κάνει την διαφορά για τους νικητές.

Ο Όλμο «υπέγραψε» μ’ εντυπωσιακό τρόπο την τεράστια πρόκριση που πήρε η Ισπανία καθώς ήταν ο κορυφαίος παίκτης του μεγάλου προημιτελικού.

Πέτυχε το πρώτο γκολ της ισπανικής ομάδας στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και έκανε την ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του, στο 120’.

Ένα υπέροχο σουτ, μια εξαιρετική σέντρα και πολλές ακόμα εντυπωσιακές ενέργειες συνθέτουν το «παζλ» μιας τεράστιας εμφάνισης από τον διεθνή Ισπανό άσο.

Ο τραυματισμός του Πέδρι «έφερε» νωρίς στο ματς τον άσο της Λειψίας κι αυτός βάλθηκε να τρελάνει τον κόσμο με την εμφάνιση που πραγματοποίησε.

«Όργωσε» το χορτάρι σε κάθε σπιθαμή του γηπέδου και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην γερμανική άμυνα, με τον Νάγκελσμαν να μην βρίσκει τελικά λύση στο μαρκάρισμα του Ισπανού.

Η ομάδα που έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην διοργάνωση κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά και δεν χωρά αμφιβολία πως παραμένει (με βάση την αγωνιστική εικόνα στην διοργάνωση) το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Γερμανία από την άλλη πλευρά αποχαιρέτησε την διοργάνωση έχοντας δώσει μια μεγάλη «μάχη» απέναντι στους Ισπανούς. Κρίνοντας μάλιστα κάποιος από την συνολική εικόνα των δύο ομάδων καταλήγει στο εξής συμπέρασμα.

Οι Γερμανοί έκαναν υπέρβαση στον μεγάλο προημιτελικό κι έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση τους Ισπανούς, ειδικά μετά το 70’.

Στα τελευταία είκοσι λεπτά του αγώνα αλλά και στο μεγαλύτερο διάστημα της παράτασης, η γερμανική ομάδα «πατούσε» καλύτερα στο γήπεδο και είχε μεγαλύτερες ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ.

Ακόμα και νωρίτερα όμως ήταν εμφανές πως η μαχητικότητα των Γερμανών δεν επέτρεπε στην Ισπανία να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει με την εκπληκτική κυκλοφορία μπάλας.

Είπαμε όμως, ο Όλμο έκανε την διαφορά και στο φινάλε του αγώνα, καθώς εκτός του γκολ στο 51’ φύλαγε στην… φαρέτρα του ένα ακόμα «φαρμακερό βέλος» που απέκλεισε τους Γερμανούς.

Οι Ισπανοί πέρασαν στα ημιτελικά και είναι βέβαιο πως παραμένουν το πρώτο φαβορί για να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης και το οφείλουν σε μεγάλο βαθμό στον Ντάνι Όλμο.

Έναν Όλμο ακριβείας…

Sports in

Και Βεζένκοφ και… «μπαμ» για τον Ολυμπιακό

Μετά τη «βόμβα» με Βεζένκοφ, στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Εβάν Φουρνιέ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024