Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κιρ Στάρμερ: Θέλει να παίζει μπάλα και είναι «τρελός» με την Άρσεναλ

Κιρ Στάρμερ: Θέλει να παίζει μπάλα και είναι «τρελός» με την Άρσεναλ

Ο νέος πρωθυπουργός της Αγγλίας λατρεύει το ποδόσφαιρο και είναι φανατικός οπαδός των «κανονιέρηδων»

Το νούμερο 10 της Downing street έχει πλέον νέο ένοικο μετά τα αποτελέσματα των βρετανικών εκλογών, καθώς η συντριπτική νίκη των Εργατικών αλλάζει το πολιτικό σκηνικό στο Μεγάλο Νησί.

Ο Κιρ Στάρμερ είναι ο νέος πρωθυπουργός της Αγγλίας και με το σύνθημα «αλλαγή», φιλοδοξεί να δώσει νέα πνοή σε σημαντικές δομές της χώρας του.

Έχουν γραφτεί κι έχουν ειπωθεί ήδη πολλά για τις προτεραιότητες του ηγέτη των Εργατικών και τους τομείς στους οποίος σκοπεύει να παρέμβει άμεσα διορθώνοντας πράγματα και καταστάσεις.

Έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθεί κάποιος και σε άλλες πτυχές της προσωπικότητας του Στάμερ και δη στην λατρεία που έχει για το ποδόσφαιρο.

Ο νέος πρωθυπουργός της Αγγλίας, που έσπασε όλα τα κοντέρ με την επίδοση των Εργατικών στις χθεσινές εκλογές, αγαπάει το ποδόσφαιρο και όχι μόνο παρακολουθεί φανατικά το εθνικό σπορ των Βρετανών, αλλά παίζει κιόλας.

Φανατικός οπαδός της Άρσεναλ

Ο Κιρ Στάρμερ είναι φανατικός οπαδός της Άρσεναλ και δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τους «κανονιέρηδες», καθώς σε παλιότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις του έχει μιλήσει για τη σχέση λατρείας που έχει με τους λονδρέζους.

Πήγαινε από την εφηβική του ηλικία για να παρακολουθήσει παιχνίδια της ομάδας του Λονδίνου, στην παλιά, ιστορική έδρα των «κανονιέρηδων», το Χάιμπουρι.

Και φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί και τώρα στις εξέδρες του Emirates για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Βρίσκει πάντα χρόνο για να παίξει μπάλα

Αυτό που επίσης πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Στάρμερ δεν είναι απλά οπαδός που παρακολουθεί τα πάντα γύρω από το ποδόσφαιρο, αλλά παίζει κιόλας μπάλα με τους καλούς του φίλους.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον νέο πρωθυπουργό της Αγγλίας ξέρουν ότι φροντίζει πάντα να βρει χρόνο το Σαββατοκύριακο για να παίξει ποδόσφαιρο με τους φίλους του.

Δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να παίξει μπάλα και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι στο αυτοκίνητο του υπάρχουν πάντα ρούχα, ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια και μια μπάλα.

Πολιτικοί αναλυτές στην Βρετανία θεωρούν ότι όλες οι τηλεοράσεις στη Downing street θα δείχνουν… ποδόσφαιρο από το πρωί μέχρι το βράδυ, θέλοντας με αυτή την υπερβολή να δείξουν την αγάπη του νέου πρωθυπουργού της Αγγλίας για το δημοφιλέστερο σπορ στον κόσμο.

Το ερώτημα βεβαίως είναι αν η νίκη του ηγέτη των Εργατικών στις εκλογές, θα αποδειχθεί γούρικη και για την Εθνική ομάδα της Αγγλίας που βρίσκεται στα προημιτελικά του Euro 2024.

Ο Κιρ Στάρμερ είναι ο νέος πρωθυπουργός της Αγγλίας και ήδη τα στοιχηματικά πρακτορεία στο Μεγάλο Νησί δέχονται… στοιχήματα, αναφορικά με το ποιο θα είναι το πρώτο παιχνίδι της Άρσεναλ που θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες ο ηγέτης των Εργατικών.

Sports in

Το κλειδί για τον τελικό

Η πρόκριση δεν θα κριθεί από την κόντρα Αντετοκούνμπο-Ντόντσιτς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024