Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την Μάια Ραϊκρόου

Η Αμερικανίδα, με γαλλικό διαβατήριο, τερματοφύλακας Μάια Ραϊκρόου είναι και επίσημα πλέον παίκτρια του Ολυμπιακού.

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού να ανακοινώνει την απόκτηση της Αμερικανίδας, με γαλλικό διαβατήριο, τερματοφύλακα Μάια Ραϊκρόου.

Οι Πειραιώτες, μετά την αποχώρηση της Ιωάννας Σταματοπούλου, κινήθηκαν ταχύτατα και προχώρησαν στην απόκτηση της Μάια Ραϊκρόου, η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της εθνικής ομάδας της Γαλλίδας.

Μια παίκτρια με σημαντικές εμπειρίες, που έρχεται στον πειραϊκό σύλλογο για να τον βοηθήσει να κατακτήσει ακόμα περισσότερους τίτλους.

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μάια Ραϊκρόου. Η Αμερικανή, με γαλλικό διαβατήριο, τερματοφύλακας (ημ. γέννησης 19/3/1995) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Η 29χρονη γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα της από το NCAA, στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, με τους Σαν Ντέβιλς και έγραψε ιστορία, με περισσότερες από 800 αποκρούσεις! Η Μάια Ραϊκρόου μετράει έξι πρωταθλήματα Γαλλίας, με την Λιλ, ενώ πριν από επτά χρόνια, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, με την Εθνική ΗΠΑ, στο Super Final του World League. Στη συνέχεια, απέκτησε το γαλλικό διαβατήριο και ήταν μέλος της Εθνικής Γαλλίας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, ενώ θα δώσει το «παρών» και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αυτό το καλοκαίρι.

Η δήλωση της Μάια Ραϊκρόου: «Είναι τιμή να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού! Είναι, πραγματικά, ευλογία και ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία. Αυτή η σεζόν, θα είναι η 100ή επέτειος του συλλόγου και η στιγμή να έρθω δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Η ιστορία του Ολυμπιακού είναι γνωστή σε όλους και είμαι περήφανη που είμαι, πλέον, σε αυτή την ιστορία. Προς τον πρόεδρο, τους προπονητές, το επιτελείο, ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη. Χαιρετώ τις συμπαίκτριές μου και τον κόσμο μας, ανυπομονώ να σας συναντήσω όλους εκεί στον Πειραιά. Σας αγαπώ».

Προηγούμενες ομάδες:

2018-24 Λιλ (Γαλλία)

Η πρώτη προπόνηση του Μπρινιόλι με τη φανέλα της ΑΕΚ (vid)

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ, με την Ένωση να ανεβάζει video από το πρόγραμμά του.

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024