Ραντουκάνου – Σάκκαρη 2-0: Ήττα και αποκλεισμός από το Wimbledon
Η Έμα Ραντουκάνου επιβλήθηκε της Μαρίας Σάκκαρη με 2-0 σετ και την άφησε εκτός συνέχειας του Wimbledon.
Πρόωρος αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη που δεν τα κατάφερε κόντρα στην Έμα Ραντουκάνου, ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-3) και έτσι δεν θα συνεχίσει στο βρετανικό Grand Slam.
Η Αγγλίδα αντίπαλός της από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις της, ήταν εμφανώς ανώτερη από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και παίζοντας εξαιρετικά κατά διαστήματα κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να προχωρήσει πιο βαθιά στο τουρνουά.
Η Ραντουκάνου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, κάνοντας μπρέικ από το πρώτο γκέιμ για να προηγηθεί με 2-0. Στη συνέχεια οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το 4-2, όμως η 21χρονη Βρετανίδα πήρε τα δύο επόμενα και έφτασε το 1-0 σετ με το 6-2.
Στο δεύτερο σετ, η Ραντουκάνου άρχισε πάλι καλά και προηγήθηκε με 3-1 κάνοντας μπρέικ στο τρίτο γκέιμ. Από εκεί και πέρα δεν αντιμετώπισε προβλήματα, κράτησε το σερβίς της, με τη Σάκκαρη να μην μπορεί να κάνει την ανατροπή και έτσι η Βρετανίδα με 6-3 έκανε το 2-0 σετ για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση.
- Τζο Μπάιντεν: «Φυσικά και θα παραστώ στην ορκωμοσία Τραμπ» – Τον κατηγόρησε για «παιδιαρίσματα»
- Ολυμπιακός – Πεκς 93-75: Άγγιξαν το… θαύμα οι Ερυθρόλευκες (vid)
- Χειμερινό ηλιοστάσιο: Πότε αρχίζουν ξανά να μεγαλώνουν οι μέρες;
- Αστυνομικός της Βουλής: Αλλάζει στάση ο 14χρονος γιος – Τι λέει για τη μητέρα
- Δημοσκόπηση: επιμένει η δυσαρέσκεια – αναζητείται αντιπολίτευση
- Η Ευρωπαϊκή Ένωση προωθεί τα κέντρα απέλασης μεταναστών – Άτυπη συνάντηση φον ντερ Λάιεν με ευρωπαίους ηγέτες