Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοί εκβίαζαν την οικογένεια Σουμάχερ για 14 εκατ. ευρώ

Αυτοί εκβίαζαν την οικογένεια Σουμάχερ για 14 εκατ. ευρώ

Πρόσωπα που βρέθηκαν κοντά στον Μίκαελ Σουμάχερ μετά το ατύχημα στις Άλπεις εκβίαζαν την οικογένειά του.

Τρία άτομα που βρέθηκαν στο παρελθόν κοντά στην οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκονταν πίσω από τον εκβιασμό της οικογένειας του Γερμανού πρώην πρωταθλητή της Formula 1.

Οι τρεις άνδρες, που έχουν συλληφθεί από τη γερμανική αστυνομία, ζητούσαν από την οικογένεια του πρώην οδηγού της Ferrari 14 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να μην δώσουν σε εφημερίδες φωτογραφίες του Μίκαελ Σουμάχερ μετά το ατύχημα.

Όπως αποκαλύφθηκε, πίσω από τον εκβιασμό βρισκόταν ένας από τους σωματοφύλακες του «Schumi», έχοντας στο πλευρό του έναν θυρωρό της έπαυλης που έχει βρει καταφύγιο η οικογένεια Σουμάχερ μετά το τραγικό ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις και το γιο του.

Απέδειξαν ότι είχαν «υλικό»

Οι τρεις εκβιαστές στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι έχουν όντως στα χέρια τους «πολύτιμο» υλικό, έστειλαν στην οικογένεια κάποια από τα ντοκουμέντα που είχαν στη διάθεσή τους.

Η οικογένεια του Γερμανού πιλότου της Formula 1 απευθύνθηκε άμεσα στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, δίνοντας κάθε πληροφορία για τα άτομα που την προσέγγισε.

Οι γερμανικές Αρχές εντόπισαν το στίγμα των εκβιαστών και τους συνέλαβαν, οδηγώντας τους στη δικαιοσύνη. Πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες και κίνδυνο φυλάκισης για αρκετά χρόνια.

Λεπτομέρειες με το σταγονόμετρο

Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ είναι προς το παρόν άγνωστη, με τη σύζυγό του Κορίνα να βοηθά στη φροντίδα του 55χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα ατύχημα, κάνοντας σκι τον Δεκέμβριο του 2013.

Μετά το ατύχημα, ο Μίκαελ Σουμάχερ κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά υπήρξαν πολλές προσπάθειες εκβιασμού της οικογένειας του πρώην σταρ της Ferrari.

Ένα τέτοιο περιστατικό οδήγησε ένα άτομο στη φυλακή το 2017. Τότε, ο άνδρας απείλησε να σκοτώσει τα παιδιά του Μίκαελ Σουμάχερ, συμπεριλαμβανομένου του πρώην οδηγού της Haas, Μικ Σουμάχερ, αν η οικογένειά του δεν πλήρωνε λύτρα ύψους 760.000 λιρών.

Sports in

Και Βεζένκοφ και… «μπαμ» για τον Ολυμπιακό

Μετά τη «βόμβα» με Βεζένκοφ, στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Εβάν Φουρνιέ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024