Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα γκάφα Μπάιντεν: Περιέγραψε τον εαυτό του ως «την πρώτη μαύρη γυναίκα αντιπρόεδρο»

Νέα γκάφα Μπάιντεν: Περιέγραψε τον εαυτό του ως «την πρώτη μαύρη γυναίκα αντιπρόεδρο»

Ένα ακόμα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν σκορπά ανησυχία στους Δημοκρατικούς.

Η αμφισβήτηση των Δημοκρατικών στο πρόσωπο του Τζο Μπάιντεν είναι δεδομένη, με αρκετούς να ζητούν αλλαγή υποψηφίου ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου και τον Αμερικανό πρόεδρο να λέει ότι δεν παραιτείται.

Ένα ακόμα περιστατικό ωστόσο, ήρθε να προστεθεί σε αυτά που ο 81χρονος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δείχνει ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τον ειρμό της σκέψης του.

Η αντιπροεδρία

Αυτή τη φορά ο Τζο Μπάιντεν συσχέτισε στο μυαλό του την περίοδο της διακυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα, όπου ο ίδιος βρισκόταν στη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, με τη δική του, όπου στη θέση της αντιπροέδρου βρίσκεται η Καμάλα Χάρις.

Έτσι, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάιντεν μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό  της Φιλαδέλφειας περιέγραψε τον εαυτό του ως «μαύρη γυναίκα, αντιπρόεδρο των ΗΠΑ».

«Παρεμπιπτόντως, είμαι περήφανη που είμαι, όπως είπα, η πρώτη αντιπρόεδρος, η πρώτη μαύρη γυναίκα… που υπηρέτησε μαζί με μαύρο πρόεδρο. Περήφανος που συνεργάζομαι με την πρώτη μαύρη γυναίκα δικαστή στο Ανώτατο Δικαστήριο. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε γιατί είμαστε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζο Μπάιντεν στον ραδιοφωνικό σταθμό WURD.

Ακούστε όσα είπε ο Τζο Μπάιντεν:

Μετά από αυτό, αρκετοί υποστηρικτές των Δημοκρατικών τονίζουν ότι δεν θα πρέπει να είναι αυτός αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου.

«Πυρά» και από Τραμπ

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο αντίπαλός του των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ έχει αναφερθεί αρκετές φορές στα λάθη που κάνει ο Μπάιντεν στην ομιλία του, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο debate μεταξύ τους, όπου ο πρώην πρόεδρος κληθείς να σχολιάσει όσα είπε ο Μπάιντεν απάντησε: «Δεν κατάλαβα τι είπε στο τέλος, νομίζω ούτε και ο ίδιος κατάλαβε τι είπε».

Sports in

Το κλειδί για τον τελικό

Η πρόκριση δεν θα κριθεί από την κόντρα Αντετοκούνμπο-Ντόντσιτς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024