Η Υβόννη Μπόσνιακ έδειξε δημόσια την υποστήριξή της στον Αντώνη Ρέμο, που όπως έγινε γνωστό ελέγχεται από τις αρχές για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Με μια λιτή ανάρτηση στο Instagram, η σύζυγος του τραγουδιστή δημοσίευσε σε story μια φωτογραφία του από τη σκηνή, τη ώρα που τραγουδάει και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Ρέμος: Το μήνυμα της Υβόννης

«Μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου» τόνισε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Ρέμος : Τι είπε στο video προς του φίλους του

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση» αναφέρει αρχικά στα stories που έκανε στο Instagram ο τραγουδιστής.

«Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…» πρόσθεσε ενημερώνοντας ότι η επόμενη συναυλία του, που είναι τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά όπως και «όλες οι υπόλοιπες που έρχονται».

«Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του. Από κει και πέρα η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ. Συνεχίζουμε και σας περιμένω στις συναυλίες να τα πούμε από κοντά» κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Ρέμος: Η έρευνα

Υπενθυμίζεται ότι η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος διενήργησε έρευνα σε εταιρεία του τραγουδιστή, που δεν συνδέεται με δραστηριότητες στο χώρο του θεάματος, και εντόπισε σοβαρές ενδείξεις για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Με βάση τα ευρήματα αυτά η Αρχή έπειτα από πολύμηνη έρευνα προχώρησε σε δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή.

Το πόρισμα με τα στοιχεία διαβιβάστηκε ήδη στον Οικονομικό Εισαγγελέα, ο οποίος θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση και ανάλογα με τα αποδεικτικά στοιχεία θα προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις του.