Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το πιο διάσημο ζευγάρι της βιομηχανίας του πορνό εξηγεί πώς έφτασε στην... κορυφή

Το πιο διάσημο ζευγάρι της βιομηχανίας του πορνό εξηγεί πώς έφτασε στην… κορυφή

«Βγάζω σε δυο μήνες όσα έβγαζα σε ένα χρόνο»

Με τη δημοφιλία του Only Fans να έχει εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια και -φυσικά- όλες τις ιστοσελίδες πορνογραφικό περιεχομένου να δίνουν τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε να δημοσιεύσει ό,τι θέλει εκατοντάδες ζευγάρια έχουν μπει στον πειρασμό να δημιουργήσουν δικό τους ερωτικό βίντεο και να το μοιραστούν με το διαδίκτυο, προκειμένου να ενισχύσουν το εισόδημά του, ή ακόμα και να κυνηγήσουν μια καριέρα στις ταινίες ενηλίκων.

Κάποια από αυτούς καταφέρνουν να… κάνουν επιτυχία, ενώ κάποια άλλα ζευγάρια απογοητεύονται από την αρχική αποτυχία και τα παρατάνε.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα ζευγάρι που φαίνεται να τα έχει καταφέρει καλά. Πρόκειται, ίσως, για το πιο δημοφιλές ζευγάρι της βιομηχανίας του πορνό!

Ο λόγος για την Yiny και τον Leon, των οποίων το καλλιτεχνικό όνομα είναι yinyleon, δημοσιεύουν τακτικά βίντεο με τους ίδιους να κάνουν έρωτα σε διάφορα μέρη και τα εκατοντάδες βίντεο τους έχουν συνολικά περισσότερες από 1,2 δισεκατομμύρια προβολές.

Η 40χρονη Yiny και ο σύζυγός της Leon μένουν στο Τέξας και δημοσιεύουν τακτικά βίντεο, τα οποία επικεντρώνονται περισσότερο στην Yiny, όπως φαίνεται και από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Βγάζω σε δυο μήνες όσα έβγαζα σε ένα χρόνο»

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο BuzzFeed, το ζευγάρι μίλησε για τον λόγο που θέλησε να μοιραστεί τα «ροζ» βίντεο στο διαδίκτυο και γιατί ήταν τόσο επιτυχημένα.

Η Yiny είπε: «Νομίζω ότι γι’ αυτό φτάσαμε στην κορυφή – επειδή όλα φαίνονται τόσο αληθινά. Είμαστε στην κορυφή επειδή είμαστε αληθινοί».

Ο Leon πρόσθεσε: «Ήμουν στο στρατό για 13 χρόνια, αλλά έφυγα γιατί αυτά που έβγαζα στο στρατό σε ένα χρόνο, εδώ τα βγάζω σε ενάμιση μήνα, δύο μήνες, είναι γελοίο».

Sports in

Mundo Deportivo: «Οι Ράπτορς θέλουν να κρατήσουν τον Βεζένκοφ»

Δημοσιογράφος της Mundo Deportivo αναφέρθηκε στην υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ επικαλούμενος πηγές από τους Τορόντο Ράπτορς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024