Συνελήφθη τα ξημερώματα στο Γκάζι εργαζόμενος σε νυχτερινό κέντρο που χτύπησε με πτυσσόμενο γκλοπ διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο δράστης ήταν διπλά άτυχος αφού εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την πάταξη της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας στην περιοχή, ενώ η επίθεση καταγράφηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok και ο εντοπισμός του έγινε μέσα σε λίγη ώρα.

Δείτε το βίντεο

Η σύλληψη

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «αστυνομικοί της επιχείρησης εντόπισαν βίντεο σε δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης όπου εμφαίνεται ο ανωτέρω να προβαίνει στην εν λόγω αξιόποινη πράξη στη διάρκεια της νύχτας και μετά από αναζήτηση και εξακρίβωση στοιχείων, τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν στην είσοδο του νυχτερινού καταστήματος και εντός του αυτοκινήτου του βρήκαν και κατέσχεσαν το επίμαχο πτυσσόμενο γκλοπ και αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπο πεταλούδα.


Από το Τμήμα Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων».