Στη σύλληψη 53χρονου ημεδαπού, σε οικισμό της Καβάλας, προχώρησαν τα ξημερώματα οι αστυνομικές Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Χθες Παρασκευή 5 Ιουλίου το βράδυ ο δράστης, ευρισκόμενος ως θαμώνας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε οικισμό της Καβάλας, τραυμάτισε με μαχαίρι, μετά από διαπληκτισμό, αρχικά έναν 42χρονο αλλοδαπό στην κοιλιακή χώρα και στον τράχηλο και ακολούθως έναν 48χρονο ημεδαπό στο χέρι, ο οποίος προσπάθησε να τους χωρίσει.

Στο σημείο προσέτρεξαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ οι τραυματίες διεκομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο 42χρονος παρέμεινε για νοσηλεία, ενώ ο 48χρονος διακομίστηκε ακολούθως στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (6-7-2024), σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 5/6-7-2024 ο δράστης ευρισκόμενος ως θαμώνας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε οικισμό της Καβάλας, τραυμάτισε με μαχαίρι, ένεκα διαπληκτισμού, αρχικά έναν 42χρονο αλλοδαπό στην κοιλιακή χώρα και στον τράχηλο και ακολούθως έναν 48χρονο ημεδαπό στο χέρι που ενεπλάκη στο διαπληκτισμό προκειμένου να τους απομακρύνει, οι οποίοι ήταν επίσης θαμώνες του καταστήματος.

Στο σημείο προσέτρεξαν άμεσα οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο 42χρονος παρέμεινε για νοσηλεία και ο 48χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας».