Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φειδίας Παναγιώτου δεν έχει ιδέα από την ΕΕ αλλά διαφημίζει τα χρήματα που λαμβάνει από το ευρωκοινοβούλιο

Ο Φειδίας Παναγιώτου δεν έχει ιδέα από την ΕΕ αλλά διαφημίζει τα χρήματα που λαμβάνει από το ευρωκοινοβούλιο

«Πόσα λεφτά βγάζω ως ευρωβουλευτής;» αναρωτιέται το φαινόμενο μεταπολιτικής Φείδιας Παναγιώτου, λίγες μέρες αφότου μοίραζε χρήματα σε διερχόμενους για να πραγματοποιήσουν εξευτελιστικές πράξεις

Παρότι ο Φειδίας Παναγιώτου δεν έχει ιδέα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως έχει παραδεχθεί ο ίδιος, και εκλέχθηκε ως ένα φαινόμενο μεταπολιτικής στην Κύπρο, λαμβάνοντας ψήφους απολιτίκ έκφρασης, τίποτα δεν τον εμποδίζει να διαφημίσει τα χρήματα που λαμβάνει όντας πλέον ευρωβουλευτής.

«Πόσα λεφτά βγάζω ως ευρωβουλευτής;» αναρωτιέται σε βίντεο που ανήρτησε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπου τον παρακολουθούν χιλιάδες άτομα.

«Είναι πολλά, οπότε ας αρχίσουμε με τον μισθό μου. Βάζω 8.000 ευρώ στην τσέπη μου κάθε μήνα. Επιπλέον, κάθε μέρα που έρχομαι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο παίρνω 350 ευρώ. Εκτός από αυτά, παίρνω 30.000 ευρώ κάθε μήνα για τους μισθούς της ομάδας μου. Εάν έχω ένα γραφείο στη χώρα μου, παίρνω άλλα 5.000 ευρώ. Επιπλέον, παίρνω 4.000 ευρώ για να διαφημίζω το έργο μου στο ευρωκοινοβούλιο και άλλα 10.000 ευρώ για να φέρνω επισκέπτες στην αίθουσα του κοινοβουλίου και να παρακολουθούν τις διαδικασίες. Εκτός αυτών, έχω και μερικά ακόμα προνόμια: Οδηγό για τις Βρυξέλλες και business class ticket» , ανέφερε.

Το συγκεκριμένο βίντεο έρχεται μόλις λίγες μέρες από όταν αναρτήθηκε ένα άλλο βίντεο, στον λογαριασμό του youtuber Κοψιάλη, όπου μαζί με τον Φειδία Παναγιώτου μοιράζουν χρήμα σε διερχόμενους για να κάνουν πράξεις που εξευτελίζουν, με στόχο, φυσικά την παραγωγή περιεχομένου για το βίντεό τους.

Βέβαια, τα παραπάνω νούμερα μπορεί να προκαλούν ίλιγγο, απέχουν όμως έτη φωτός από εκείνα που ισχυρίζεται ότι βγάζει ως youtuber.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως έχει βγάλει πάνω από 1 εκατομμύριο από την ενασχόληση του με το TikTok και το Youtube. «Για δύο λεπτά προβολής σε βίντεο μου ένας χορηγός μας δίνει 36.000 ευρώ», λέει, ο πλέον, ευρωβουλευτής.

Δείτε το βίντεο:

@fidiasmepHow Much Politicians Get Paid♬ original sound – fidias

Sports in

Βραβεύτηκε στην Ισπανία ο Μεντιλίμπαρ (vid)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τιμήθηκε για την κατάκτηση του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024