Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οι... διαφορετικές διακοπές που προτείνει η Sun στην Ελλάδα

Οι… διαφορετικές διακοπές που προτείνει η Sun στην Ελλάδα

Η πρόταση της βρετανικής εφημερίδας για διακοπές χωρίς πολυκοσμία, εξωφρενικές τιμές και ενοχλητικούς τουρίστες.

Ένα μικροσκοπικό νησί στο Αιγαίο έχει γοητεύσει τους Ευρωπαίους που θέλουν ξεκούραστες και φθηνές διακοπές, μακριά από τα mainstream νησιά των Κυκλάδων.

Η Sun προτείνει την Τήλο στους Βρετανούς, τονίζοντας ότι είναι το καλύτερο μέρος για ήσυχες και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Η Τήλος -ένα από τα νοτιότερα ακριτικά νησιά των Δωδεκανήσων- είναι ένα μέρος με άγρια φυσική ομορφιά, με το βρετανικό ταμπλόιντ να παρακινεί τους τουρίστες να επισκεφθούν το συγκεκριμένο νησί καθώς διαθέτει εξαιρετικές παραλίες, καθώς και συναρπαστική φυσική ιστορία.

Τέλειος προορισμός

Σύμφωνα με τη Sun, η Τήλος είναι ο τέλειος καλοκαιρινός προορισμός.

«Αν θέλετε τη γοητεία και την ομορφιά ενός ελληνικού νησιού χωρίς τις εξωφρενικές τιμές ή τα πλήθη τουριστών, υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε. Ένα από αυτά είναι το νησί των Δωδεκανήσων, η Τήλος, γνωστό για τις καθαρές θάλασσές του, τις μεγάλες εκτάσεις άδειων παραλιών και τα αρχαία χωριά του» αναφέρει η Sun.

Όπως προσθέτει το αφιέρωμα στο ελληνικό νησί, «βρίσκεται ανάμεσα στην πιο διάσημη Ρόδο και την Κω, οι οποίες φαίνεται να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο μέρος του τουρισμού στην περιοχή».

«Ωστόσο, το τοπίο της, με τα πανύψηλα βουνά, τις βραχώδεις και αμμώδεις ακτές και την ποικίλη άγρια φύση, την καθιστούν αξιόλογη για τους παραθεριστές» συμπληρώνει.

Τέλος η Sun χαρακτηρίζει την πρωτεύουσα του νησιού, το Μεγάλο Χωριό, ως «μια γοητευτική, λουλουδιασμένη πόλη με πλακόστρωτα σοκάκια, μικροσκοπικές αυλές και φιλικούς ανθρώπους».

Sports in

Mundo Deportivo: «Οι Ράπτορς θέλουν να κρατήσουν τον Βεζένκοφ»

Δημοσιογράφος της Mundo Deportivo αναφέρθηκε στην υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ επικαλούμενος πηγές από τους Τορόντο Ράπτορς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024