Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
5 αρώματα με εσπεριδοειδή που θα σας γεμίσουν φρεσκάδα το καλοκαίρι

5 αρώματα με εσπεριδοειδή που θα σας γεμίσουν φρεσκάδα το καλοκαίρι

Τα εσπεριδοειδή αρώματα που θα σας ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι!

Αυτή είναι η περίοδος που ετοιμάζεστε για τις διακοπές σας που σημαίνει ότι ήρθε η στιγμή να επιλέξετε το καλοκαιρινό σας άρωμα. Φρέσκο, δροσερό γεμάτο ένταση – αυτά είναι τα στοιχεία που θα το κάνουν το ιδανικό για εσάς. Η οικογένεια των εσπεριδοειδών αρωμάτων αποτελούν την τέλεια επιλογή για αυτούς τους μήνες και υπόσχονται να σας χαρίσουν δυνατές αναμνήσεις.

Αφήστε λοιπόν στην άκρη για λίγο τα ξυλώδη αρώματα και επενδύστε σε μία φρουτώδη εσάνς που μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα.

Κυρίαρχες νότες είναι το λεμόνι, το πορτοκάλι, το λεμόνι, το μανταρίνι, το κίτρο και το περγαμόντο θα σας χαρίσουν μία υπέροχη αρωματική εμπειρία και θα «κλείσουν» όλη τη ζεστασιά του καλοκαιριού σε ένα μπουκαλάκι!

Ανακαλύψτε τις φρέσκιες μυρωδιές που ταιριάζουν μοναδικά σε κάθε τύπο επιδερμίδας:

Tom Ford Neroli Portofino Eau de Parfum

Αιχμαλωτίζει τις δροσερές αύρες, τα δροσερά καθαρά νερά και τα πλούσια φυλλώματα του portofino στην ιταλική ριβιέρα. Πρόκειται για μια εκδοχή του κλασικού eau de cologne που χαρακτηρίζεται απο έλαια εσπεριδοειδών, έντονες νότες λουλουδιών και στοιχεία αισθησιακού κεχριμπαριού.

Diptyque Oyédo Eau de Toilette

Ένα άρωμα άκρως πολυτελές και αναζωογονητικό με νότες από εσπεριδοειδή όπως λεμόνι, μανταρίνι και πορτοκάλι. Εμπνευσμένο από τα περιβόλια στις ακτές του Ειρηνικού ωκεανού. Θα λατρέψετε την μοναδική αίσθηση αναζοωγόνησης που αφήνει στην επιδερμίδα.

Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Parfum Spray

Το Light Blue, είναι ακαταμάχητο και συνταρακτικό, όπως ένα μαγευτικό άγγιγμα στη ζωή – ένας πραγματικός ανεμοστρόβιλος φρεσκάδας. Εκπληκτικό και πολύχρωμο, θηλυκό και αποφασιστικό, βαθύ και αληθινό, από την οικογένεια των λουλουδάτων-φρουτωδών αρωμάτων, αυτό το άρωμα είναι απλά αναντικατάστατο!

Jo Malone London Yuzu Zest Cologne

Φανταστείτε να κάνετε μπάνιο με καλοκαιρινή διάθεση σε μια τροπική παραλία. Ο αέρας ηλεκτρίζεται από το άρωμα του γιούζου. Με ξεχωριστές και ζωηρές νότες, η πικάντικη αφρώδης αίσθηση του εσπεριδοειδούς ενισχύεται από το ξυλώδες βάθος του κεδρόξυλου και τη ρητινώδη πινελιά από βάλσαμο ελάτου.

Byredo Sunday Cologne Eau de Parfum

Εσπεριδοειδής και δροσερή, φευγαλέα μέσα στη σταθερότητά της, η διαχρονική κολόνια όπως ακριβώς τη γνωρίζατε, εφάρμοσε τώρα σε ένα νέο κοστούμι, αφήνοντας γυμνούς τους αστραγάλους. Η τέλεια επιλογή για τον αγαπημένο σας ή ακόμη και για εσάς αν αγαπάτε τις έντονες εσάνς.

Πηγή Grace

Sports in

Mundo Deportivo: «Οι Ράπτορς θέλουν να κρατήσουν τον Βεζένκοφ»

Δημοσιογράφος της Mundo Deportivo αναφέρθηκε στην υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ επικαλούμενος πηγές από τους Τορόντο Ράπτορς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024