«Δεν περίμενα να ερωτευτώ όταν γνώρισα τον Bruce Willis. Μετά τον χωρισμό μου με τον Emilio Estevez είχα αποφασίσει να μείνω έναν χρόνο μόνη. Όταν ο Bruce ήρθε σε μία προβολή με έναν κοινό φίλο και έδειξε ενδιαφέρον για μένα, παρέμεινα ψύχραιμη καθώς είχε τη φήμη του γυναικά. Ωστόσο, όταν μου ζήτησε το τηλέφωνό μου, ξέχασα τον όρκο της… αποχής. Μου τηλεφώνησε την επομένη το πρωί και από τότε μείναμε μαζί. Παντρευτήκαμε ξαφνικά στις 21 Νοεμβρίου του 1987. Αργότερα θυμήθηκα ότι η συνάντησή μας είχε γίνει ακριβώς την ίδια μέρα, την προηγούμενη χρονιά».

Ο 32χρονος τότε Bruce Willis και η 25χρονη τότε Demi Moore, ενσαρκώνουν αμέσως για το κοινό το ιδανικό ζευγάρι. Χτίζουν τις καριέρες τους με αποφασιστικότητα και προσοχή και οφείλουν την επιτυχία τους αποκλειστικά και μόνο στους εαυτούς τους -προέρχονται αμφότεροι από φτωχές οικογένειες. Η Demi έχει και ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της, με τον μουσικό της ροκ, Freddy Moore. Έχει γλιτώσει από ποτό και ναρκωτικά, «χάρη στη δύναμη του χαρακτήρα της», όπως έχει δηλώσει ο αγαπημένος της φίλος Tom Cruise.

Η Demi Moore, ο Bruce Willis, και η κόρη τους, Rumer Willis στη Νέα Υόρκη (Photo by Ron Galella/Ron Galella Collection/ Getty Images)

Αποκτούν μαζί τρία παιδιά: Το 1988 τη Rumer Glenn, το 1991 τη Scout LaRue και το 1994 την Tallulah Belle. Η Demi ζει κάθε της εγκυμοσύνη με όλες τις αισθήσεις. Δεν κάνει ποτέ αναισθησία, ακόμη και όταν χρειάζεται. «Είχα πει ότι θέλω να βελτιώνομαι σε κάθε παιδί και το αποδεικνύω».

Ο Bruce Willis, παρών σε όλες τις γέννες, δηλώνει ότι θα κάνουν παιδιά μέχρι να αποκτήσουν και γιο. Πατέρας στοργικός ασχολείται με τις πάνες και τα μπιμπερό. Το ζευγάρι έχει σαν κανόνα να μην αποχωρίζεται ο ένας τον άλλον για πάνω από δύο εβδομάδες. Όσο για τα υπόλοιπα, κάνουν ό,τι και όλος ο κόσμος: πάνε σινεμά, νοικιάζουν βιντεοταινίες, πάνε στη θάλασσα ή για σκι.

O Bruce Willis και η Demi Moore στα βραβεία Emmy (Photo by Ron Wolfson/WireImage)

Σκάνδαλο αποτελεί η γυμνή φωτογράφιση της Demi στο περιοδικό Vanity Fair, όταν ήταν έγκυος, αλλά εκείνη υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών και τα λέει έξω από τα δόντια, πάντα με την υποστήριξη του Μπρους.

Τα τελευταία χρόνια πριν χωρίσουν, οι εφημερίδες άφηναν αιχμές για σοβαρά προβλήματα και επικείμενο διαζύγιο, φήμες στις οποίες η Demi Moore απαντούσε: «Με φαντάζομαι με τον Bruce εβδομήντα ετών να περπατάμε με τα εγγόνια μας. Θα έχουμε αποκτήσει και άλλα παιδιά ή θα έχουμε υιοθετήσει. Αυτή η σκέψη είναι το κίνητρό μου για να ξυπνάω κάθε μέρα. Δεν μου λείπει τίποτα από τη ζωή».

Αν και διαψεύστηκε ως προς αυτό, η αγάπη τους δεν τελείωσε ποτέ και εκείνη τώρα που ο Bruce είναι βαριά άρρωστος, στέκεται βράχος δίπλα του.

Η αρχή της μετωποκροταφικής άνοιας

Ο Bruce Willis έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια. Την Τρίτη 19 Μαρτίου, η Demi Moore ανέβασε στο Instagram τρεις φωτογραφίες, που συνοδεύονταν από ένα συγκινητικό μήνυμα προς τον Willis, καθώς ο πρωταγωνιστής του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» γιόρταζε τα 69α γενέθλιά του. Στις φωτογραφίες φαίνονται οι δυο τους να συνομιλούν στον καναπέ, ο Willis να παίζει με την εγγονή του και μια παλιά φωτογραφία του με τις τρεις κόρες του. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Χρόνια πολλά, BW! Σε αγαπάμε και είμαστε τόσο ευγνώμονες για σένα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Οι χρήστες του Instagram γέμισαν την ανάρτηση με μηνύματα υποστήριξης και θαυμασμού. «Ευχαριστούμε που δίνετε ένα παράδειγμα αγάπης και φροντίδας ακόμα και μετά το διαζύγιο», έγραψε ένας χρήστης. «Βοηθάτε τα παιδιά σας περισσότερο από όσο νομίζετε». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Η σχέση τους είναι το πιο γλυκό πράγμα στον κόσμο».

Η Demi αναδημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται οι δύο τους να χορεύουν, συνοδευόμενο από τα λόγια, «Αυτός είσαι εσύ με όλη σου την τρέλα και τη δόξα, και σ’ αγαπώ».

Νωρίτερα φέτος, η ηθοποιός της «Ανήθικης Πρότασης» μίλησε για την κατάσταση του πρώην συζύγου της, λέγοντας στο Good Morning America: «Δεδομένων των συνθηκών, τα πάει πολύ, πολύ καλά».

«Αυτό που θα σας πω είναι αυτό που λέω και στα παιδιά μου: είναι σημαντικό να βλέπουμε στους ανθρώπους αυτό που είναι και να μη στεκόμαστε σε αυτό που δεν είναι. Όπως και εσείς, απλώς τον λατρεύουμε. Αυτό που δεν ξέρετε, αλλά μπορείτε ίσως να φανταστείτε, είναι ότι το να είσαι στην αγκαλιά του είναι το πιο ασφαλές μέρος σε ολόκληρο τον κόσμο», συνέχισε. «Είναι ένας πολύ ευγενικός άντρας, με πολλή αγάπη να μοιραστεί. Αυτή είναι η αληθινή του φύση -τόσο αγνή και τόσο καλή».

Πηγή: Grace