Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Φρύδια: 4+1 tips για να μεγαλώσουν εύκολα και φυσικά

Φρύδια: 4+1 tips για να μεγαλώσουν εύκολα και φυσικά

Κορυφαίοι brow experts μοιράζονται τα μυστικά τους για φυσικά γεμάτα φρύδια χωρίς κόπο.

Τα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών και πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα. Τα λεπτά φρύδια μπορεί να βρίσκονται στο προσκήνιο αυτήν τη στιγμή, αλλά τα πιο πλούσια και φυσικά θα είναι πάντα στη μόδα. Εάν, λοιπόν, θέλετε να τα μεγαλώσετε γιατί θέλετε να αγκαλιάσετε τη natural πλευρά σας ή απλώς γιατί κάνατε ένα λάθος και τραβήξατε λίγες τρίχες παραπάνω με το τσιμπιδάκι, τα παρακάτω tips των ειδικών θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας.

#1

Κάντε υπομονή

Οι τρίχες στα φρύδια είναι σαν τις τρίχες στο κεφάλι. Ανάλογα με το πόσο υγιή είναι τα τριχοθυλάκια των φρυδιών, μπορεί να χρειαστούν 12 έως 16 εβδομάδες για να δείτε τη μέγιστη δυνατή ανάπτυξή τους. Στο τέλος, όμως, όταν τα φρύδια σας θα είναι πυκνά και πλούσια, θα αξίζει τον κόπο!

#2

Εφαρμόστε τοπικά ειδικά προϊόντα

Μπορείτε να επιταχύνετε την ανάπτυξη των φρυδιών σας ενσωματώνοντας ειδικά προϊόντα και ορούς στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Προτιμήστε, για παράδειγμα, καλλυντικά με συστατικά που προάγουν την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών, όπως η κερατίνη και οι πρωτεΐνες σόγιας. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε λίγο καστορέλαιο στα φρύδια σας πριν πάτε για ύπνο και να το αφαιρέσετε το επόμενο πρωί.

#3

Τριμάρετε και μη βγάζετε τα φρύδια σας

Το πιο σημαντικό βήμα για να μεγαλώσετε τα φρύδια σας είναι να απέχετε από το τσιμπιδάκι φρυδιών για αρκετές εβδομάδες. Αντίθετα, τριμάρετέ τα για να διατηρήσετε το σχήμα τους. Πάρτε ένα διάφανο brow gel και βουρτσίστε τις τρίχες των φρυδιών σας προς τα πάνω και προς τα έξω, προς τους κροτάφους. Αφήστε το τζελ να στεγνώσει εντελώς και μετά τριμάρετε μόνο τις τριχούλες που προεξέχουν από το βασικό σχήμα των φρυδιών σας.

#4

Καμουφλάρετε τα φρύδια που πάνε να βγουν

Όσο μεγαλώνουν τα φρύδια και βρίσκονται σε μια μεταβατική φάση, το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα κολακευτικό. Υπάρχει, όμως, τρόπος για να καμουφλάρετε τις τριχούλες που ετοιμάζονται να βγουν: πάρτε ένα concealer πλήρους κάλυψης κι εφαρμόστε το ταμποναριστά με ένα μικρό πινέλο πάνω στις τριχούλες που πάνε να βγουν για να μη φαίνονται. Στη συνέχεια, τελειοποιήστε το σχήμα των φρυδιών σας με ένα μολύβι φρυδιών -επιλέξτε μια απόχρωση που ταιριάζει με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

#5

Κι αν δεν τα καταφέρετε… εμπιστευτείτε τους ειδικούς

Εάν τίποτα από τα παραπάνω δεν σας βοηθήσει όσο θέλατε, υπάρχει πάντα ο ειδικός. Το brow lamination είναι από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές γιατί γεμίζει τα αραιά φρύδια, τα κάνει πιο πλούσια και καλοσχηματισμένα. Αν ψάχνετε για μια πιο μόνιμη μέθοδο, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε microblading. Σε κάθε περίπτωση, συμβουλευτείτε έναν brow expert για να σας κατευθύνει σχετικά με την κατάλληλη για την περίπτωσή σας τεχνική.

Πηγή: VITA

Sports in

Μεγάλη κίνηση απο τον Βαγγέλη Μαρινάκη: Η απόφαση για το «Καραϊσκάκης» και την Εθνική μπάσκετ

Μεγάλη πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μέσω εντολής άνοιξε το πάρκινγκ του «Γεώργιος» Καραϊσκάκης για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που πήγε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024