Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Vacation nails: Τα χρώματα και σχέδια νυχιών των διακοπών

Vacation nails: Τα χρώματα και σχέδια νυχιών των διακοπών

Το καλοκαίρι… στα άκρα σας. Εσείς ποια nail designs θα δοκιμάσετε στις φετινές καλοκαιρινές διακοπές;

Είμαστε σίγουρες ότι έχετε ήδη αρχίσει να οργανώνετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές και ό,τι αυτές περιλαμβάνουν, από τα σύνολα που θα πάρετε μαζί σας μέχρι τα μέρη και τις παραλίες που θα επισκεφθείτε. Τι γίνεται, όμως, με το μανικιούρ σας που πρέπει να είναι τέλειο και στις διακοπές; Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας, τα vacation nails θα είναι αψεγάδιαστα και τα παρακάτω σχέδια και χρώματα νυχιών θα σας ξετρελάνουν -ετοιμαστείτε να βάλετε πολλά από αυτά στον φάκελο «αποθηκευμένα» του Instagram.

Πολύχρωμο γαλλικό

Εάν βαρεθήκατε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι πιο διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο. Αντικαταστήστε τη λευκή γραμμή του γαλλικού με άλλες παστέλ αποχρώσεις -βάλτε μία σε κάθε νύχι- και πετύχετε ένα ombre french mani που θα σας βάλει αμέσως σε καλοκαιρινό mood.

Λεμόνια…

Είναι το φρούτο που πλέον βλέπουμε παντού, από μπλούζες και φορέματα μέχρι κούπες, πιάτα και τώρα και στο μανικιούρ. Ζητήστε από την ειδικό να κολλήσει πάνω στα νύχια σας αυτοκόλλητα με λεμόνια ή και να τα ζωγραφίσει μόνη της για να πετύχετε ένα mani βγαλμένο από το Portofino!

… και φρούτα

Πρόσφατα το είδαμε στη Hailey Bieber και τώρα ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε κι εσείς. Κολλήστε στα νύχια σας διάφορα αυτοκόλλητα με φρούτα και πετύχετε το πιο φρουτένιο mani για το καλοκαίρι. Κι εδώ μπορείτε κάλλιστα να ζητήστε από τη μανικιουρίστ να τα σχεδιάσει μόνη της αν δε διαθέτει τέτοια nail stickers.

Ρετρό στάμπες

Ένα άλλο πρωτότυπο σχέδιο που μπορείτε να δοκιμάσετε στα νύχια σας είναι οι ρετρό στάμπες που μοιάζουν με μικρές καρτ ποστάλ. Σε αυτό το nail design, χρειάζεται αρκετός χρόνος κι εμπειρία από την ειδικό που θα επιλέξετε, οπότε κάντε την έρευνά σας, αφεθείτε στα χέρια της και αποκτήστε αμέσως το πιο ιδιαίτερο mani.

Τροπικό πράσινο

Πρόκειται για ένα χρώμα που δε σκεφτόμαστε εύκολα να κάνουμε στο καλοκαιρινό μας μανικιούρ, αλλά το τροπικό πράσινο θα σας βάλει αμέσως σε ταξιδιάρικο mood. Βρείτε το πιο φωτεινό και καθαρό πράσινο που υπάρχει και βάλτε το στα νύχια σας χωρίς κάποιο σχέδιο και σίγουρα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Vanilla Latte

Αν είστε λάτρεις του καφέ και δεν πηγαίνετε πουθενά χωρίς αυτόν, βάλτε τον στα νύχια σας! Για αυτό το mani θα χρειαστείτε δύο χρώματα, το καφέ και το κρεμ, που θα μπλεχθούν το ένα με το άλλο όπως βλέπετε παρακάτω δημιουργώντας αυτούς τους αλλόκοτους σχηματισμούς που κάνει και ο καφές με το γάλα όταν τα ανακατεύετε.

Barbie pink

Η Barbiecore αισθητική καλά κρατεί και στο καλοκαιρινό μανικιούρ, οπότε βρείτε την πιο hot pink απόχρωση και βάλτε τη στα νύχια σας. Προτιμήστε ένα μεσαίου μήκους στρογγυλό σχήμα για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.

Πορτοκαλί λουλούδια

Για τις μινιμαλίστριες της παρέας, αυτό το μανικιούρ είναι η ιδανική επιλογή. Αφήστε τη βάση των νυχιών σας «γυμνή» και σχηματίστε από πάνω μικροσκοπικά πορτοκαλί λουλουδάκια. «Κλειδώστε» με ένα λαμπερό top coat και ο… κήπος σας είναι έτοιμος!

Πηγή Vita

Sports in

Στην ΑΕΚ ο Περέιρα – Υπογράφει έως το 2026

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ρομπέρτο Περέιρα καθώς η Ένωση έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024