Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή στον ΣΥΡΙΖΑ: Αιχμηρός ο Κασσελάκης, προτείνει να αλλάξουν όλα - Τι καταγράφει ο φακός του in

Κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή στον ΣΥΡΙΖΑ: Αιχμηρός ο Κασσελάκης, προτείνει να αλλάξουν όλα – Τι καταγράφει ο φακός του in

Με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει μπει σε νέο κύκλο εσωστρέφειας η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής αποκτά ξεχωριστή σημασία. Το in βρίσκεται στην αίθουσα και καταγράφει θέσεις, αντιδράσεις και οιωνούς (;)

Θέση μάχης παίρνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στην Κεντρική Επιτροπή, στην οποία όπως όλα δείχνουν θα δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις για το κόμμα.

Πρωτοκλασάτα στελέχη ετοιμάζονται να καταθέσουν τις θέσεις και τις προτάσεις του, αλλά και τις αντιρρήσεις τους για επιλογές και στρατηγικές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, που ουσιαστικά πρότεινε κατάργηση της ισχύουσας οργανωτικής δομής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ομιλία με πολλές αιχμές, χάραξη διαχωριστικών γραμμών με το παρελθόν αλλά και τονωτικές ενέσεις ηθικού, με αρκετούς να μιλούν για την πρώτη ηγετική ομιλία και ξεκαθάρισμα προθέσεων και προτάσεων.

Η Ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη

Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ είναι γνωστό ότι έχουν μαζευτεί πολλά, καθώς λόγω εκλογών αρκετοί επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους αλλά το τελευταίο διάστημα έχει μεγαλώσει η απόσταση μεταξύ των διαφόρων τάσεων και οι διαφωνίες με επιλογές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως σε ότι αφορά τη λειτουργία και τη βαρύτητα των επίσημων κομματικών οργάνων στην λήψη αποφάσεων.

Στο πλαίσιο αυτό περίσσεψε το χιούμορ και συνοδεύτηκε με δηκτικά σχόλια η ενεργοποίηση από λάθος του συναγερμού για φωτιά στην αίθουσα που διεξάγεται η συνεδρίαση. Προμηνύει κάτι αναρωτήθηκαν αρκετοί.

Η διακοπή της κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου της Αυγής, οι αιχμές για τα οικονομικά του κόμματος με τον Στέφανο Κασσελάκη να αφήνει αιχμές για μαύρα ταμεία και η έντονη συζήτηση για τη δημιουργία φορέα του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου έχουν ρίξει λάδι στη φωτιά.

Οι αντιδράσεις ήταν οξείες πιέζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη για άμεσο ορισμό ημερομηνιών συνεδρίασης των κομματικών οργάνων.

Στιγμιότυπα και πηγαδάκια λίγο πριν την έναρξη

Ο Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της ΚΕ

Sports in

Στην ΑΕΚ ο Περέιρα – Υπογράφει έως το 2026

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ρομπέρτο Περέιρα καθώς η Ένωση έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024